Homepage  / Televiziune

Salman Khan, apariţie inedită la iUmor. Reacția Iuliei Vântur când l-a văzut: „Îți dai seama că așa…”

Salman Khan, apariţie inedită la iUmor. Reacția Iuliei Vântur când l-a văzut:  „Îți dai seama că așa…”

de Ioana Maria,

Prezentă la masa juriului alături de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, Iulia Vântur a avut parte de momente savuroase de roast.

Salman Khan a urcat pe scena iUmor, iar actrița a stat pe gânduri câteva clipe până să se asigure că acesta nu este, de fapt, iubitul său.  Mama Iuliei, dar şi prietena din copilărie a vedetei i-au pregătit şi ele momente speciale actriţei, iar reacţia ei nu s-a lăsat mult aşteptată. 

Cei patru jurați iUmor au fost extrem de surprinși când a fost prezentat primul invitat special al ediţiei – actorul de la Bollywood Salman Khan. „Îți dai seama că așa… îți trece prin minte: «Dar dacă….?». Și, da, pentru o secundă, m-am gândit că poate-poate, cine știe, chiar i-a venit în minte să vină!”, a dezvăluit Iulia Vântur. 

„După cum știți cu toții, toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc și eu! Iulia, Iulia, știu că tu ești… te recunosc după pozele în care ești cu mine!”, şi-a început actorul momentul savuros de roast, care s-a îndreptat apoi şi către Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Cine l-a impersonat pe celebrul actor de la Bollywood, telespectatorii vor afla în această, în cadrul celei mai noi ediţii iUmor, de la 20:30, la Antena 1. 

Catinca Vântur, mama vedetei, și Liliana Bordeianu, prietena sa din copilărie, au venit și ele la iUmor, iar reacţia Iuliei nu a întârziat să apară. 

Liliana Bordeianu

„Am copilărit împreună în Iași, într-un palat, la propriu! Actualul Palat Braunstein – de aceea, ne plăcea să ne jucăm de-a prințesele. Ei încă îi mai place, chiar dacă, în India, cele mai multe palate au doar parter și sunt din pânză. Voiam să ne găsim prințul, între timp, eu l-am găsit pe al meu, am și divorțat, Iulia încă îl mai caută!”, si-a început momentul Liliana Bordeianu, stârnind râsul în platoul iUmor.

De la râs s-a trecut rapid la lacrimi, căci apariţia Catincăi Vântur, mama Iuliei, a emoţionat-o foarte tare pe aceasta. Ce moment de roast a pregătit aceasta şi cum a reacţionat Iulia în timpul bine-cunoscutului tratament iUmor, dar şi cine sunt concurenții care au reușit să obțină cele mai multe like-uri de la cei patru jurați, telespectatorii pot descoperi în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Duminică, o nouă ediţie de audiţii continuă de la ora 20:00, la Antena 1, când Costel se va alătura juraţilor iUmor Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te