Homepage  / Ultimul număr

Se face baiat rau!

Se face baiat rau!

de Redactia Tvmania

De cinci ani de zile prezinta „Din dragoste”, o emisiune cu frecvente accente telenovelistice in care e, de cele mai multe ori, baiatul bun. Peste ceva vreme, o sa-l vedem in telenovela „Secretul Mariei”, intr-un rol negativ despre care nici Mircea Radu nu stie inca foarte multe.

Mister total din partea Antenei 1 cand vine vorba de evolutia scenariului in „Secretul Mariei”. Este firesc: nimeni nu vrea sa dea ponturi concurentei, ca sa nu mai spunem ca povestea poate evolua intr-un sens sau altul in functie de reactia publicului, de comportamentul actorilor, de simpatia pe care acestia o trezesc (sau nu) in sufletul privitorilor. In principiu, stim ca orice telenovela se termina cu bine, dar nu stim niciodata cati amanti/ asasini/ frati/ parinti vitregi etc intra in scena!
Oricum, un lucru s-a aflat recent: Mircea Radu va fi invitat-special in aceasta productie care nu reprezinta totusi debutul lui ca actor: prezentatorul emisiunii „Din dragoste” a jucat in pelicula „Sistemul nervos” a lui Mircea Daneliuc.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te