Homepage  / Televiziune

Kanal D schimbă felul cum sunt difuzate „Melek” și „Secrete de familie”. Modificări de ultimă oră

Kanal D schimbă felul cum sunt difuzate „Melek” și „Secrete de familie”. Modificări de ultimă oră

de Andra Stana,

Kanal D schimbă modul în care difuzează serialele turcești „Secrete de familie” și „Melek”. De când intră în vigoare modificările și cum arată noua grilă a postului.

„Melek” are un nou program de difuzare la Kanal D

Schimbările în grila postului Kanal D continuă, cu toate că abia a fost lansată grila de toamnă. Astfel, producțiile „Secrete de familie” și „Melek”, serialele turcești difuzate în prime-time de post, vor fi transmise după alt orar, de săptămâna viitoare, 2 octombrie 2023.

Astfel, potrivit promo-urilor intrate deja pe site și a informațiilor de pe site-ul KanalD.ro, serialul „Melek” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20.00. Până acum, serialul cu frumoasa Nehir Erdogan în rolul principal a putut fi urmărit luni și marți, de la aceeași oră.

„Secrete de familie”, o singură zi pe săptămână la Kanal D

Apoi, următoarea mare modificare făcută de Kanal D îi afectează pe fanii „Secrete de familie”. Serialul turcesc, care începuse recent și care fusese anunțat ca marea premieră a grilei de toamnă a postului, va fi difuzat o singură zi pe săptămână.

Mai precis, fanii vor trebui să aștepte câte un nou episod doar vinerea, de la ora 20.00. Până acum, serialul a putut fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20.00.

Pe de altă parte, dacă fanii „Melek” și „Secrete de familie” vor fi afectați de noile schimbări de grilă de la Kanal D, serialul „Prețul fericirii”, cu Eda Ece (Yildiz) și Sevval Sam (Ender), va putea fi urmărit, ca și până acum, sâmbăta, de la ora 20.00.

„Secrete de familie”, în cursa pentru un Emmy

Zilele trecute, Kanal D anunța că „Secrete de familie” a fost nominalizat la prestigioasele premii International Emmy, la categoria Telenovela. Producția care îi are pe Kaan Urgancıoğlu și Pınar Deniz în rolurile principale a fost, de altfel, singurul serial turcesc care a intrat anul acesta în cursa pentru un trofeu la International Emmy Awards 2023, scrie expatguideturkey.com.

Într-o competiție strânsă, serialul filmat în Turcia se alătură altor două seriale din Brazilia și unul din Portugalia în cursa pentru un premiu International Emmy, categoria Telenovela.

Vestea că „Secrete de familie” a fost nominalizat la Cel mai bun serial la categoria Telenovele în cadrul Festivalului Internațional Emmy® World Television a fost marcat în mediul online.

Serialul nostru a fost nominalizat la categoria Cel mai bun serial la categoria Telenovele, unde au fost selectate patru proiecte din întreaga lume! Mulțumim telespectatorilor noștri și felicitări întregii echipe”, este mesajul postat pe contul oficial de Instagram al serialului.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te