Homepage  / Televiziune

America Express 2023, sezonul 2. Cine a câștigat jocul pentru amuletă

America Express 2023, sezonul 2. Cine a câștigat jocul pentru amuletă
63

de Roxana Mirea,

Show-ul America Express 2023, sezonul 2, a avut premiera la Antena 1, pe 21 octombrie 2023. Irina Fodor a revenit pe micile ecrane în calitate de prezentatoare a emisiunii. Iată toate informațiile despre America Express 2023, sezonul 2.

Ultimele informații despre America Express 2023, sezonul 2

Update 28 noiembrie 2023: Romică și Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au confruntat în primul joc de amuletă din al șasele stagea, aseară, 27 noiembrie 2023, la America Express, sezonul 2. Concurenții au avut parte de momente tensionate când au văzut cât de greu le este să treacă peste probe. La final, victoria a fost de partea Giuliei Anghelescu și a soțului ei, Vlad HuiduAlexia Eram nu și-a mai stăpâni nervii și a izbucnit în lacrimi, spunându-i fratelui său că au participat la 7 jocuri pentru amuletă și au câștigat doar de două ori.  

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au reușit să termine primii circuitul de la jocul de amuletă. Așadar, aceștia au câștigat marele avantaj din ediția de aseară a emisiunii America Express.  

Cei doi soți au câștigat amuleta de 1000 de euro și au primit și un Joker periculos care le oferă avantajul de a folosi echipa de producție până la următoarea locație, în cursa din aceasta etapă. 

Alexia Eram, în lacrimi, la America Express 2023, sezonul 2. De ce a urlat la fratele ei, Aris. „M-am săturat” (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 63

Update 27 noiembrie 2023: Cele șase perechi care continuă întrecerea spre finala competiției din Buenos Aires s-au aliniat aseară, cu mari emoții, la startul unei noi etape. Provocările propuse de Irina au fost surprinzătoare – concurenții au renunțat la rucsacuri, pentru a le înlocui cu chalinas, șalurile înnodate în față, în care oamenii din comunitatea inca își cară lucrurile. Dar acestea nu au fost singurele poveri ale perechilor – pentru cea mai grea misiune, au avut de livrat diverse mărfuri cu niște mijloace tradiționale de transport, care le-au dat mari bătăi de cap. În această seară, finalul de cursă va dezvălui cele trei echipe calificate la jocul de amuletă și Joker.

Prima cursa a etapei a sasea, de la America Express 2023, sezonul 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 63

Update 23 noiembrie 2023: Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost eliminate de la America Express 2023, sezonul 2. Cele două au ajuns ultimele la Irina Fodor, după ce au luat parte la cursa pentru ultima șansă. Soarele din cufăr a fost roșu, așa că Iuliana și Sonia au părăsit competiția.  

Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă”, a spus Sonia Simionov. 

„N-am fost tristă. Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că știu că mai aveam multe de arătat în concursul ăsta și o mare de bucurie, cu gândul că o să ajung acasă pentru că îmi e dor de casă!”, a spus Iuliana Pepene. 

Iuliana Pepene și Sonia Simionov, eliminate de la America Express 2023, sezonul 2 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 63

Update 21 noiembrie 2023: Concurenții s-au luptat pentru a obține a doua imunitate a săptămânii, la America Express, aseară, 20 noiembrie 2023. 

După ce au îndeplinit probele, toți concurenții s-au îndreptat rapid către locul de întâlnire cu Irina Fodor, acolo unde aceasta a avut de oferit a doua imunitate a săptămânii. Primele care au ajuns la ea au fost Ada Galeș și mama ei. 

Am ajuns primele?! Nu cred!”, a eclamat Ada Galeș, extrem de fericită. 

E prima imunitate. Mă bucur foarte tare! Am plecat de pe ultimul loc și am ajuns pe primul”, a adăugat și Tony Galeș. 

Ada Galeș și mama ei (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 63

Update 20 noiembrie 2023: O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 19 noiembrie 2023, la Antena 1, iar concurenții au trecut prin toată gama de senzații tari oferită de jungla amazoniană în cursa pentru imunitate.  

Imunitatea a fost câștigată de Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, după ce au câștigat amuleta și Jokerul cu o zi înainte. Când a aflat, Giulia a izbucnit în lacrimi de fericire, iar Vlad a luat-o imediat în brațe.  

Strânsesem atât de multă tensiune în ziua aia. Au fost foarte multe lucruri care s-au strâns și care au explodat atunci când Irina ne-a spus că noi suntem imuni”, a declarat Giulia.  

Imunitatea a fost câștigată de Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, la America Express, sezonul 2 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 63

Update 16 noiembrie 2023: Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express, sezonul 2, aseară, 15 noiembrie 2023. Cei doi comedianți își doreau mult să rămână în show-ul difuzat de Antena 1, însă culoarea totemului din cufărul, pe care Alexia și Aris Eram l-au primit atunci când au câștigat imunitatea, a fost roșie. 

„Chiar merită fiecare clipă. Noi ne-am dat seama abia astăzi cât de important este mentalul aici și cât de important este să trăiești fiecare clipă. Ne-am dorit mult să mergem mai departe, dar poate este un nou pas pentru viața noastră de acasă, să ne bucurăm acasă de fiecare clipă. Cred că asta este cel mai important”, a spus George Tănase.  

Cred că plecăm amândoi mai fericiți de aici decât am venit, ceea ce nu coincide cu ce ne-am așteptat. Ne-am dat seama cât de norocoși suntem. Doamne, în ce condiții pot trăi unii oameni și cu toate astea, nu se plâng cum ne plângem noi. Mi-am dat seama că am câștigat foarte mult și că o să mă schimb. Mi-am dat seama aici ce este defect la mine. M-am confruntat eu cu defectele mele și m-am confruntat eu pe mine”, a spus și Ionuț Rusu.  

Ionuț Rusu și George Tănase, eliminați de la America Express, sezonul 2. (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 63

Update 15 noiembrie 2023: O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 14 noiembrie 2023, iar cursa pentru cea de-a doua imunitate din Ecuador a fost extrem de tensionată.  

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe calificate la jocul pentru amuletă. Fiindcă au câștigat, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost primele care au plecat în cursa pentru imunitate. 

Cursa pentru imunitate a fost una extrem de grea, însă Romică și Cătălin Țociu au reușit să ajungă primii la Irina Fodor și, astfel, să câștige imunitatea. Romică Țociu a izbucnit în lacrimi de fericire și și-a strâns în brațe fiul.  

Așa mare bucurie să ajungem pe primul loc și să luăm imunitatea! Nici nu puteam să sper la mai mult de atât. Am mai trăit o așa bucurie când s-au născut Cătălin și Daria”, a spus Romică.  

Update 14 noiembrie 2023: Deși probele au fost dificile, perechile de vedete au făcut tot posibilul pentru a pune mâna pe avantajul ce le asigură un loc în al cincilea stage de pe Drumul Soarelui. Concurenții au așteptat cu nerăbdare să afle cine sunt norocoșii care vor beneficia de cazare, mâncare și distracție.

„Imunitatea etapei a patra revine Alexiei și lui Aris. Ei au mâncat tot jackfruit-ul”, a anunțat Irina Fodor.

Așadar, în ediția de aseară, 13 noiembrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, imunitatea a fost câștigată de Aris și Alexia Eram.

în ediția de aseară, 13 noiembrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, imunitatea a fost câștigată de Aris și Alexia Eram (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  21 / 63

Update 13 noiembrie 2023: Concurenții de la America Express 2023, seoznul 2 au ajuns în Ecuador, iar trei echipe s-au întrecut la jocul pentru amuletă. Primele echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost cele formate din Cătălin și Romică Țociu, Tony și Ada Galeș și Aris și Alexia Eram.

Prima echipă care a terminat ofranda pentru Pachamama a fost cea formată din Tony și Ada Galeș. Ele au câștigat amuleta și Jokerul.

Tony și Ada Galeș au câștigat amuleta la America Express 2023, sezonul 2 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  24 / 63

Update 8 noiembrie 2023: Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Alexia și Aris Eram, Cătălin și Romică Țociu au avut parte de un joc de amueltă atipic cu multe răsturnări de situație, la America Express, aseară, 7 noiembrie 2023. În cele din umră, echipa câștigătoare a fost cea formată din Romică și fiul lui.

Apoi, a urmat ultima cursă pentru imunitate din Columbia. După probele istovitoare, echipele au început să sosească la punctul de intâlnire cu Irina Fodor. Odată ajunși, aceasta le-a cerut să îi prezinte obiectele de culoare albă pe care le-au adunat pe traseu, extrem de importante în economia competiției.

Cătălin și Romică Țociu au ajuns pe primul loc la destinație, însă clasamentul se poate schimba în funcție de numărul de obiecte. Chiar dacă nu știu încă dacă sunt a doua echipă imună, actorul și fiul lui s-au relaxat la hotel, alături de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, care au câștigat prima imunitate.

Update 7 noiembrie 2023:

Înainte de a anunțat ordinea în care au ajuns concurenții, Irina Fodor a întrebat dacă Giulia și Vlad Huidu își folosesc Joker-ul care le permite să scadă 30 de minute din ora la care au ajuns.

„Da. Nu pot să mai stau cu stresul lui asupra mea. Ce-o fi, o fi! Cu Dumnezeu înainte. Să fie cu noroc!, a spus Giulia.

Ulterior, Irina Fodor a dezvăluit că Laura Giurcanu și Sânziana Negru au ajuns primele la ea. Imediat după ele au ajuns Ada Galeș și mama ei. Giulia și Vlad au ajuns pe locul trei, dar cu ajutorul jocker-ului, au câștigat imunitatea la America Express, sezonul 2, aseară, 6 noimebrie 2023. Ei și-au asigurat biletul spre Ecuador – următoarea țară de pe Drumul Soarelui.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat imunitatea la America Express – 6 noiembrie 2023 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  28 / 63

Update 6 noiembrie 2023: Ieri seară, echipele s-au întrecut pentru imunitate într-o călătorie aparte în lumea comunității indigene Misak din Columbia. De la aflarea semnificației portului traditional al indigenilor la deslușirea tainelor limbii lor străvechi, echipele angrenate în aventura de pe Drumul Soarelui s-au străduit să rezolve misiune după misiune. La capătul acestei curse, Irina Fodor va acorda, odată cu imunitatea, biletele pentru Ecuador, următoarea țară de pe Drumul Soarelui.

Finalul cursei, cu dezvăluirea echipei câștigătoare, urmează în această seară. Tot în această seară se va desfășura și întrecerea pentru calificarea la cel de-al doilea joc de amuletă al etapei a treia.  

Update 2 noiembrie 2023:

A doua cursă pentru ultima șansă de pe Drumul Soarelui a avut loc aseară, 1 noiembrie 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru și Iulia Albu și Mike au intrat automat în cursă. Apoi, a urmat votul, care a fost unul extrem de tensionat. În cele din urmă, a treia echipă în pericol de eliminare a fost cea formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. 

„Dragii mei, ziua a început cu dans. Proba de dans a fost câștigată de Cleopatra și Edward, care au plecat primii. Am să încep cu prima echipă care a ajuns la mine: Laura și Sânziana. Echipa de pe locul doi este formară din Cleopatra și Edward”, a anunțat Irina Fodor, la sfârșitul cursei.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au ajuns pe ultimul loc și au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce culoare va avea soarele din cufăr. Irina Fodor a deschis cufărul, iar soarele a fost verde. Așadar, Iulia Albu și Mike au fost salvați de la eliminare.  

cursa-pentru-ultima-sansa-etapa-a-doua_15Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  31 / 63

Update 1 noiembrie 2023: Misiune dificilă pentru concurenții America Express în ediția de ieri seară a reality show-ului: în cursa pentru cea de-a doua imunitate, echipele au reconstituit tradiția urmată de pelerini la locul sfânt din orașul Buga, parcurgând o distanță considerabilă în genunchi. La capătul cursei din care nu a lipsit autostopul, cea de-a doua imunitate a fost câștigată de Aris și Alexia Eram. 

„Ați ajuns primii astăzi, asta înseamnă că se întâmplă lucruri. Asta înseamnă că aveți hotel!”, le-a spus Irina Fodor.

„Abia așteptam să câștigăm o imunitate, de două săptămâni luptam pentru asta”, a mărturisit Alexia Eram.

Aris si Alexia Eram au castigat a doua imunitate, la America Express – 31 octombrie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  34 / 63

Update 31 octombrie 2023: Aseară, 30 octombrie 2023, concurenții de la America Express, sezonul 2, s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi cine a reușit să câștige imunitatea din cel de-al doilea stage.  

Alexia și Aris, ați obținut 162 de puncte la cafea. Sonia și Iuliana, voi ați obținut 194 de puncte. Echipa imună din etapa a doua de pe Drumul Soarelui de la America Express este cea formată din Sonia și Iuliana”, a fost vestea ce a adus un val uriaș de bucurie învingătoarelor. 

Așadar, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au câștigat imunitatea la America Express, aseară, 30 octombrie 2023. Ulterior, a urmat un alt joc pentru amuletă. Echipele care s-au întrecut pentru victorie au fost Alexia și Aris Eram, Ionuț Rusu și George Tănase și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.  

Echipa care a dus la bun sfârșit probele și a câștigat jocul pentru amuletă este cea formată din Aris și Alexia Eram. Aceștia au decis ordinea plecării în cursă.

Echipele care au câștigat imunitatea și jocul pentru amuletă, la America Express 2023, sezonul 2 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  37 / 63

Update 30 octombrie 2023: Începutul celei de-a doua etape în competiția America Express a adus sâmbătă victoria echipei formate din Iuliana Pepene și Sonia Simionov, la jocul pentru amuletă și Joker. Aseară, 29 octombrie 2023, acțiunea s-a precipitat în cursa pentru imunitate, marcată de un incident care a adus momente extrem de stresante pentru Aris și Alexia Eram. Mașina lor a fost trasă pe dreapta de poliție în timpul cursei. 

În drum spre următoarea destinație, șoferul mașinii a oprit lângă doi polițiști pentru a-i întreba în ce direcție se află Filandia deoarece a greșit drumul. Totul a luat o întorsătură neașteptată după ce autoritățile au văzut camera de filmat. 

Unul dintre ei era foarte dur și super agresiv. L-am văzut, a pus mâna pe armă, exact ca-n filmele cu Narcos! Ne-au luat toate documentele la control, eu mă enervam din ce în ce mai tare. Noi am fost opriți de mașina de poliție, iar restul echipelor își continuau drumul”, a povestit Alexia Eram despre situația prin care a trecut alături de fratele ei în Columbia. 

Aris și Alexia Eram, opriți de poliție, la America Express – 29 octombrie 2023  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  40 / 63

Update 26 octombrie 2023: Trei echipe s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă, aseară, 25 octombrie 2023, la America Express, sezonul 2, de la Antena 1. Două echipe au intrat automat în cursă, aceastea fiind Iulia Albu și Mike și Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Apoi, Irina Fodor a dat start votului pentru a se decide cine este cea de-a treia echipă condamnată să intre în cursă. Așadar, Alexia și Aris Eram s-au alăturat colegilor lor pentru cursă.

Echipa care a ajuns prima la Irina Fodor a fost cea formată din Iulia Albu și Mike. Apoi, și-au făcut apariția Alexia și Aris Eram, iar Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au clasat pe ultimul loc. Irina Fodor a deschis cufărul și soarele a fost verde, așa că cei doi concurenți s-au salvat de la eliminare. 

În momentul în care am văzut soarele ăla verde, am început să plâng de fericire”, a spus Cleopatra Stratan. 

Cine a fost în pericol de eliminare la America Express – 25 octombrie 2023  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  43 / 63

Update 25 octombrie 2023: Ediția de aseară, 24 octombrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, a început cu jocul pentru amuletă. Amuleta a fost câștigată de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Apoi, a început jocul pentru cea de-a doua imunitate de la America Express 2023, sezonul 2.

Primii care au ajuns la locul de întâlnire au fost Ionuț Rusu și George TănaseCei doi au prezentat figurina din lut făcută de ei și nu mică le-a fost uimirea atunci când au aflat că ei au câștigat a doua imunitate din Columbia. 

Am ajuns primii! Am început să sărim ca niște copii în ploaie. Eu nu credeam. Încă eram sceptici. A fost de vis. Am scăpat de toate greutățile din viața mea în momentul ăla. După două zile în care am ajuns pe locul 8, să ajungi direct pe primul loc, a fost un boost de încredere fantastic”, au declarat Ionuț Rusu și George Tănase.  

Cine a câștigat a doua imunitate de la America Express 2023, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  45 / 63

Update 24 octombrie 2023: În cea de-a treia ediție America Express, echipele au avut în față o miză extrem de importanta: prima imunitate de pe Drumul Soarelui.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au obținut prima imunitate a sezonului după o cursă complicată, cu mai multe misiuni. Astfel, după proba din parcul minier, echipele ajunse la Irina Fodor au avut de îndeplinit câteva condiții pentru a putea spera la victorie: un timp foarte bun de sosire, dar și toate obiectele cerute de Irina, adunate în geanta tradțională purtată de un veritabil paisa, numită carriel, plus piesele vestimentare purtate de locuitorii regiunii columbiene Antioquia, precum poncho și sombrero. Pentru fiecare abatere de la cerințele Irinei, echipele au primit penalizări care au constat într-un anumit număr de minute adăugat la ora sosirii. Cu 43 de minute penalizare, Laura și Sânziana și-au păstrat poziția fruntașă – astfel, după toate calculele făcute, ora lor de sosire a fost 14:03, în timp ce Romică și Cătălin s-au situat pe locul doi, foarte aproape de ele, cu ora de sosire 14:08.

Laura si Sanziana au castigat prima imunitateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  48 / 63

Update 23 octombrie 2023:

După un traseu istovitor, la finalul căruia au dat și de urma rucsacurilor, concurenții s-au întâlnit pentru prima dată cu Irina Fodor, în a doua ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, difuzată pe 22 octombrie 2023.

Concurenții ajunși pe primele 3 locuri au intrat la jocul pentru amuletă. Este vorba despre Giulia și Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Deși au întâmpinat ceva dificultăți, primul joc de amuletă de la America Express – Drumul Soarelui a fost câștigat de Alexia și Aris Eram. Ulterior, câștigătorii amuletei în valoare de 1000 de Euro au extras și un Joker extrem de valoros.  

Poți să adaugi timpului fiecărei perechi ajunsă înaintea ta la punctul de acordare a imunității câte 5 minute”, este avantajul pe care l-au primit cei doi frați.

Cine a câștigat primul joc de amuletă de la America Express 2023, sezonul 2.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  51 / 63

Când începe America Express 2023, sezonul 2

După ce filmările au avut loc în această vară în America Latină, iată că așteptarea fanilor emisiunii „America Express” a luat sfârșit. Antena 1 a anunțat data oficială a lansării pe post a noului sezon prezentat de Irina Fodor.

Noul sezon „America Express”, ale cărui filmări au avut loc în vara aceasta, este gata de a fi difuzat pe post. Deși s-a scris că ar intra în grila de programe în 2024, Antena 1 a anunțat că celebrul show de aventură va putea fi urmărit de telespectatori din această toamnă.

Ce program de difuzare are America Express 2023, sezonul 2

Așteptarea a luat sfârșit! America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile, anunță a1.ro.

Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, „America Express” revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

Pentru prima oară, „America Express – Drumul Soarelui” se va desfășura pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Cine sunt concurenții de la America Express 2023, sezonul 2

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Mona Segall renunță la America Express. Ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  54 / 63

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon „America Express”, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Care este traseul de la America Express 2023, sezonul 2

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.  

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te