Homepage  / Știri

Vineri seară, semifinaliştii “X Factor” vor cânta în duet cu vedete de renume

Vineri seară, semifinaliştii “X Factor” vor cânta în duet cu vedete de renume

de Redactia Tvmania

Semifinala live „X Factor” îi aduce vinerea aceasta în prim plan pe cei şase norocoşi care săptămâna trecută au reuşit să impresioneze nu doar juriul, ci şi publicul, că locul lor este pe scena „X Factor”.

Sergiu Braga și Adina Răducan, Trupa 69 și Alessio Padeu, Alexandra Crișan și Nicoleta Nucă luptă în continuare pentru a demonstra că au factorul X şi a câştiga marele premiu în valoare de 100 000 de euro, interpretând câte două melodii fiecare, dintre care una în duet.

juriul X Factor

Surpriza din semifinală este că cei şase concurenţi vor face duete cu vedete de renume de la noi, dar şi foşti concurenţi „X Factor”. Astfel, telespectatorii se vor putea bucura de un adevărat spectacol live, susţinut de Alessio Padeu şi Lora, Alexandra Crişan şi CRBL, Nicoleta Nucă şi Florin Ristei, Adina Răducan şi Daniel Buzdugan, Sergiu Braga şi Nelu Ploieşteanu şi Trupa 69 şi Dragoş Udilă.

Seria recitalurilor susţinute de juraţii show-ului, deschisă de Bănică şi continuată de Brenciu se va încheia cu un spectacol susţinut de Delia.

Votul suprem va aparţine şi de această dată telespectatorilor, care vor desemna cei patru finalişti care vor da totul pe scenă, promiţând un spectacol total în marea finală „X Factor”, difuzată în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la 20:30, la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te