Homepage  / Telenovele

Maite Perroni revine la Netflix în sezonul 2 din „Dorință întunecată” / „Oscuro deseo”. Când are loc premiera

Maite Perroni revine la Netflix în sezonul 2 din „Dorință întunecată” / „Oscuro deseo”. Când are loc premiera
5

de Anda Dincă,

Sezonul doi al serialului mexican „Dorință întunecată” / „Oscuro deseo” începe la Netflix pe 2 februarie, iar de-a lungul noilor episoade veți vedea și mai multă intrigă, și mai multă pasiune, însoțite de același suspans.

Maite Perroni (38 de ani) revine în pielea Almei Solares, o avocată care, sezonul trecut, a trecut de la statutul de înșelată la cel de infidelă.

Uitați de Maite pe care ați în văzut-o telenovele precum „Rebelde” sau „Triumful dragostei” și pregătiți-vă să faceți cunoștință cu o actriță care dă tot ce este mai bun pentru o interpretare ireproșabilă.

Ce se știe despre sezonul 2 din „Dorință întunecată” / „Oscuro deseo”

În sezonul doi, Alma este la fel de pasională, vulcanică, sensibilă și mai ales dornică să descopere toate secretele care îl învăluie pe soțul ei, Leonardo, un reputat judecător, pe fratele acestuia, Esteban, dar și pe mai tânărul ei amant, Dario, care și-a înscenat moartea la sfârșitul primului sezon. 

Nu doar Maite își reia rolul, ci majoritatea actorilor care au apărut până acum în serial: Jorge Poza (Leonardo), Alejandro Speitzer (Dario), Regina Pavón (Zoe, fiica Almei) și Erik Hayser (Esteban).

Producătorii au pregătit însă și o surpriză fanilor, aducând-o în distribuție pe cunoscuta actriță Catherine Siachoque, pe care o puteți vedea și la Pro Gold în telenovela „În sfârșit, există Paradis”.

În „Dorință întunecată” ea o joacă pe Lys Antoine, o femeie din trecutul lui Dario, care știe foarte multe despre acesta și care o tulbură și mai mult pe Alma cu mărturisirile ei întunecate. Alături de Catherine, în sezonul doi mai apar și actorii Arturo Barba („Señora Acero”, „Lasă-mă să zbor”) și Ariana Nava Saavedra („Control Z”).

În noile episoade, Alma încearcă să-și refacă viața după evenimentele petrecute în primul sezon (sinuciderea prietenei ei, Brenda, și amantlâcul cu Dairo). Ea divorțează de Leonardo și decide să ia un an pauză de la universitate pentru a-și vindeca rănile sufletești. Destinul Almei va lua o nouă turnură dramatică când află că Darío nu doar că e în viață, dar este pe cale să se căsătorească cu noua sa iubită, Julieta (jucată de Ariana Nava Saavedra). „Se spune că toate pasiunile sunt ciclice, vom afla asta pe 2 februarie la Netflix”, a declarat recent Maite pe contul ei de Instagram.

Maite, mărul discordiei dintre Andres Tovar și fosta nevastă

Dacă în „Dorință întunecată” apare în scene incendiare alături de tânărul mexican Alejandro Speitzer, în realitate Maite se iubește cu producătorul Andres Tovar, despre care a declarat în presă că este „sufletul ei pereche”.

La fel ca în seriale și povestea lor de dragoste a fost presărată cu intrigi. Conform peopleenespanol.com, fosta membră a trupei RBD a fost motivul divorțului dintre Andres și fosta sa nevastă, actrița Claudia Martin (protagonista telenovelei „Fără privirea ta”).

Maite și Andres și-au asumat public relația în octombrie anul trecut, la trei luni după divorțul lui Andres, respingând acuzațiile Claudiei cu privire la infidelitatea lor.

„Suntem prieteni de 20 de ani și anul acesta am constatat că trăim același proces: fiecare trece printr-o suferință pentru că a încheiat o relație sentimentală”, spunea Maite la vremea aceea, proaspăt despărțită, la rândul ei, de logodnicul său, Koko Stambuk, după o relație de 7 ani.

Maite-Perroni-262708794_417266999937327_227395567882204430_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ascensiunea lui Alejandro Speitzer

Mexicanul Alejandro Speitzer (27 de ani) a debutat în actorie la 5 ani, cu un rol în telenovela „Rayito de luz”, iar de-a lungul carierei s-a remarcat jucând în producții de succes precum „Señora Acero”, „Regina Sudului” sau „Viață de împrumut”.

Interpretarea sa din serialul „Dorință întunecată” i-a adus și mai multă popularitate, Alejandro devenind imaginea unor branduri de lux.

Mai mult, el defilează frecvent pe podiumurile de modă în creațiile unor designeri renumiți și apare pe copertele revistelor glossy.

Pe Alejandro îl puteți vedea la Netflix nu doar în „Dorință întunecată”, ci și în serialul de epocă „Alguien tiene que morir”. Anul acesta, el va juca în „La Cabeza de Joaquín Murrieta”, primul serial western latino realizat de Amazon Prime. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te