Homepage  / Ultimul număr

Sfarsit de poveste

Sfarsit de poveste

de Redactia Tvmania

Telenovela "Inima de tigan" se apropie de sfarsit, programat pe 1 iunie, iar despartirea de personajele indragite nu este deloc usoara. Din acest motiv, i-am rugat pe trei dintre actorii principali sa ne vorbeasca despre ce a insemnat pentru ei munca la serial.

Era o duminica calduroasa in Bucuresti, iar strazile, cel putin in acea parte a orasului, erau aproape pustii. Andreea a ajuns prima la sedinta foto pentru coperta si ne-a povestit cum se trezise la ora sase din cauza unei inundatii. In ciuda acestui fapt, radia de energie si arata ca si cum niciun eveniment nefast nu i-ar fi putut afecta dimineata. Discutia despre problemele cu care se confrunta orice locatar al unui bloc din Bucuresti a fost curand abandonata si am inceput sa vorbim despre telenovela „Inima de tigan”. Filmarile de pe platourile MediaPro Studios din Buftea au marcat pentru ea cel mai frumos an din viata. „Nu planuiam o cariera in televiziunea si nu m-am gandit la asta inainte, dar bineinteles ca ceea ce mi se intampla nu poate decat sa ma bucure si depaseste orice asteptare. Este mai frumos decat orice vis pe care l-as fi putut avea”.

Intalnirea cu fanii
Din momentul in care a intrat pe usa studioului, Florin Zamfirescu a inceput sa se poarte cu Andreea precum un tata grijuliu, intreband-o de examene si de licenta. La scurt timp a ajuns si Denis, ocazie cu care Florin Zamfirescu ne-a povestit o intamplare prin care a trecut in acea dimineata. „M-am dus in piata si un tiganus mic, pe care-l chema Cosmin, m-a intrebat cum stau cu inima. El m-a confundat cu Gigi la modul concret. M-a rugat sa-l iau cu mine si mi-a spus ca-mi da el inima lui, iar apoi m-a strans in brate”. In replica, Denis a povestit cum un fan a incercat sa obtina un autograf in timp ce se deplasa pe autostrada. „Masina lui era in paralel cu a mea, timp in care ma tot claxona. M-am gandit ca este doar un alt sofer care vroia sa-mi arate ceva, cand, de fapt, el imi facea semn sa-i dau un autograf. Am tras pe dreapta, i-am spus sa conduca mai atent, dupa care i-am semnat autograful”.

Ultimele zile de filmare
La filmarea ultimelor episoade, actorii care au dat viata personajelor stiau ca trebuie sa se desparta de rolurile lor, precum si de echipa de pe platourile de la Buftea. „In ultimele zile de filmare, parca ma napadeau amintirile si ma emotionam la fiecare secventa cheie. Imi pare bine ca a fost un proiect reusit si s-a finalizat cu bine. In acelasi timp insa, imi pare rau pentru ca am ramas cu nostalgia anului trecut, an care a fost de-a dreptul senzational”, ne-a marturisit Andreea. Cand faci cu placere un lucru, spune Florin Zamfirescu, „se vede, si cred ca unul dintre motivele pentru care serialul are un mare succes este si acesta, ca am lucrat cu placere”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te