Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Liliana Ștefan, primele declarații despre despărțirea de Dan Bittman: „Așa că nu m-am simțit confortabil”

Liliana Ștefan, primele declarații despre despărțirea de Dan Bittman: „Așa că nu m-am simțit confortabil”

de Redactia Tvmania

Dan Bittman și Liliana Ștefan, care au format un cuplu timp de 25 de ani, au șocat pe toată lumea atunci când și-au anunțat separarea. Recent, fosta iubită a artistului a oferit primele declarații despre despărțirea lor, dar a preferat totuși să păstreze discreția care a consacrat-o, scrie libertatea.ro.

Fosta iubită a lui Dan Bittman a recunoscut că nu i-a plăcut niciodată atunci când intimitatea unei familii a fost discutată în mod public.

„Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare eveniment și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis.”, a declarat Liliana Ștefan, potrivit protv.ro.

Cu ce se ocupă acum Liliana Ștefan

„În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale.

Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance.”, a mai spus fosta iubită a lui Dan Bittman.

Solistul „Holograf” și Liliana Ștefan au împreună trei băieți.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Liliana Stefan (@liliana_stefan)

Sursa foto: colaj instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te