Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sila Türkoglu, actrița care a plecat cu scandal din serialul turcesc „Moștenirea”, iubește din nou! Cu cine s-a cuplat frumoasa

Sila Türkoglu, actrița care a plecat cu scandal din serialul turcesc „Moștenirea”, iubește din nou! Cu cine s-a cuplat frumoasa
12

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Sıla Türkoğlu (23 de ani) și-a găsit din nou fericirea în dragoste după relația cu Halil İbrahim Ceyhan, partenerul ei din serialul “Moștenirea”. Sıla a părăsit distribuția serialului “Moștenirea” în primăvara lui 2022, la finalul sezonului al doilea, iar plecarea ei a coincis cu despărțirea de Halil.

Sila Türkoglu a găsit dragostea (tot) pe platourile de filmare

Urmând aceeași rețetă actrița s-a îndrăgostit din nou pe platourile de filmare de data aceasta ale producției “Kızılcık Şerbeti” (“Sorbet de afine”). Aici l-a cunoscut pe Doğukan Güngör care i-a devenit de curând iubit. Conform sabah.com.tr, cei doi nu au confirmat încă că formează un cuplu, însă au petrecut Revelionul împreună în stațiunea turcească Ceșme.

Din păcate ei au trecut printr-un moment mai puțin fericit la plecarea din stațiune spre Istanbul. Automobilul lor a fost grav avariat într-un accident rutier, dar din fericire ei au scăpat nevătămați.

sila-turkoglu-actrita-care-a-plecat-cu-scandal-din-serialul-turcesc-mostenirea-iubeste-din-nou-cu-cine-s-a-cuplat-frumoasa-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Serialul “Kızılcık Şerbeti” a avut premiera în Turcia la postul Show Tv în octombrie anul trecut și continuă să fie difuzat în prezent. Producția spune povestea a doi tineri – Doğa (Sıla) și Fatih (Doğukan) – care provin din două familii total diferite și care decid să se căsătorească. După nuntă ei încearcă să le demonstreze celor din jur că dragostea lor poate depăși orice fel de diferențe.

Cine sunt Sıla Türkoğlu și Doğukan Güngör

Originară din izmir, Sıla Türkoğlu și-a început cariera în 2018, cu un rol în serialul „Ağlama Anne”. În afară de „Moștenirea” pe micile noastre ecrane ea mai fost văzută și în serialul „Jurământul” („Yemin”), alături de Gökberk Demirci. 

Doğukan Güngör (26 de ani) și-a făcut debutul în actorie în 2017, odată cu participarea sa în serialul „Savaşçı”. Ulterior, el a jucat în mai multe piese de teatru.

Întrebat de curând de ziariștii de la haberturk.com cum ar defini iubirea, el a răspuns: „Dragostea este cel mai transparent sentiment din lume. L-aș descrie ca acceptând pe cineva complet, iubindu-l necondiționat și punând acea persoană în centrul vieții. Cred că definiția iubirii este dovada că toate obstacolele pot fi depășite”.

Iar Sıla l-a completat: „Sunt una dintre persoanele care ascultă vocea inimii. Iubirea este un sentiment care chiar îi revoltă pe oameni împotriva lor înșiși. Pot spune că este o situație în care emoțiile noastre se răzvrătesc împotriva logicii noastre”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te