Homepage  / Televiziune

„Stand-Up Revolution”, 4 noiembrie 2022. Iulia Albu, apariție excentrică la TV. „Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează!”

„Stand-Up Revolution”, 4 noiembrie 2022. Iulia Albu, apariție excentrică la TV. „Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează!”
7

de Andra Stana,

Iulia Albu este unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România. Vedeta își va face apariția în show-ul „Stand-Up Revolution”, în ediția de vineri, 4 noiembrie 2022. După ce a surprins cu aparițiile sale la „Chefi la cuțite” și la „Splash! Vedete la apă” 2022, Iulia Albu a ales o ținută cu care îi va impresiona pe jurații de la „Stand-Up Revolution”.

Iulia Albu, moment de stand-up într-o ținută uluitoare, la „Stand-Up Revolution”, 4 noiembrie 2022

Iulia Albu a declarat că Stand-Up Revolution este unul dintre show-urile ei preferate, astfel că atunci când a primit invitaţia de a participa în cel mai nou sezon al emisiunii de la Antena 1 nu a stat pe gânduri.

Vedeta a venit cu un moment savuros de stand-up şi o tinută care i-a dat impresionat pe juraţi. Cum au reacţionat Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea, dar și cum s-au descurcat ceilalți concurenți, telespectatorii pot afla mâine seară, de la 20:30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Vinerea aceasta ne vedem de la 20.30 la @standuprevolution.romania! Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează!”, a scris Iulia Albu, pe Instagram.

Iulia Albu: „Aud că tu, Costel, te-ai căsătorit recent”

Iulia Albu a pășit pe scena Stand-Up Revolution ca și cum era pe unul dintre cele mai importante catwalk-uri din lume, iar publicul a aplaudat-o îndelung. Acelea au fost momentele în care jurații și-au dat seama că wall-ul îi desparte de cineva cunoscut, însă, nu s-au grăbit și au ascultat poantele pregătite.

Maria Popovici a fost prima care a recunoscut vocea vedetei.

Apropo de geneză și soacră… aud că tu, Costel, te-ai căsătorit recent… E incredibil ce lucruri pot face unii pentru un buletin de București! (…). a spus Iulia Albu în timpul momentului special creat.

„Stand-Up Revolution”, 4 noiembrie 2022. Iulia Albu, apariție excentrică la TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În clipa în care jurații care au apăsat butonul verde şi au încercat să o convingă să vină în echipa lor, vedeta le-a mărturisit cu franchețe: „Încă nu sunt sigură dacă vreau să fiu în echipa cuiva sau vreau să fiu în locul cuiva“, iar Teo a exclamat: „Al șaselea jurat! Surpriză! Cât mai poate să se lungească masa asta?“.

Ce a urmat și care sunt replicile care au încins atmosfera în platoul Stand-Up Revolution 2022, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod al show-ului de la Antena 1.

În cadrul episodului șase Stand-Up Revolution vor performa și: Diana Ciobanu, Janette, Mario Nistor, Dima Watermelon, Bogzi, Mădălin Cîrje și Teodor Abagiu. Momentele lor integrale, dezbaterile juraților, verdictul publicului și celelalte surprize ale celei mai noi ediţii, telespectatorii le pot afla urmărind show-ul mâine seară, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Sursa foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te