Homepage  / Ultimul număr

Stiri fara stres? Misiune: Imposibila!

Stiri fara stres? Misiune: Imposibila!

de Redactia Tvmania

"Stirile Pro TV" au castigat, pentru a doua oara consecutiv, trofeul TV mania pentru cea mai buna emisiune informativa. Amalia Enache crede ca ea si colegii sai au trecut astfel cu brio testul unui an foarte greu pentru oamenii de stiri.

Cu cateva zile inainte de Craciun, am stat la povesti cu Amalia Enache in sala de protocol de la parterul televiziunii din Pache. Afara, era plin de oameni amarati care asteptau sa intre in direct la „Daruiesti si castigi”. Inauntru, o stirista fericita de un premiu luat chiar de Mos Niculae: trofeul TV mania.

TV mania: Ati castigat a doua oara trofeul la sectiunea stiri…
Amalia Enache: Si o sa mai castigam! Uita-te la mine! S-au trezit telespectatorii nostri. Si-au dat seama ca trebuie sa fie mai activi, ca premiile voastre inseamna o participare activa a publicului. Telespectatorii nostri n-au fost deloc lenesi si au trimis taloane, sms-uri. Noi stiam ca ei exista.

Cum au reactionat colegii cand i-ati anuntat de premiu?
Mihai Codreanu a dat imediat mesaj sefei noatre, Gabi Popescu, care i-a anuntat pe toti oamenii din redactie. Cand ne-am intors cu premiul, noi am facut asa cum am facut si cu un an inainte: cu cine ne intalneam pe scari ii spuneam: „Felicitari, ai castigat premiul de la cititorii TV mania”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te