Homepage  / Ultimul număr

Studentie cu bucluc

Studentie cu bucluc

de Redactia Tvmania

Dupa cinci ani de abrambureli si 200 de episoade de „Mimi Curca” implinite in aceasta saptamana, Dana Rogoz isi imparte acum timpul intre filmarile pentru serialul „La bloc”, doua facultati si orele nocturne de piscina.

Sa o vezi pe Dana Rogoz in acelasi cadru cu fosta „Abramburica”, nu-i o imagine prea obisnuita. Asta pentru ca tanara de 19 ani nu are prea multe in comun cu pustoaica fara buletin, din vechea echipa de la „Abracadabra”. Iar surprinderea de pe fata ei, atunci cand si-a vazut fotografia de acum sase ani imprimata pe un maieu, te indeamna sa crezi orbeste ca vedeta Pro TV mai pastreaza o doza de copilarie, care te imputerniceste sa utilizezi cat de des poti fostul ei apelativ. „Am plecat de la Abracadabra la un an dupa ce am facut poza. Eram intr-a saptea si aveam vechime in emisiune”, a punctat Dana diferenta dintre pustoaica de atunci si tanara de acum.
Cert este ca in ultima perioada, lucrurile s-au schimbat destul de mult: serialul „La Bloc”, unde ea o interpreteaza pe „Mimi Curca” e aproape de sfarsitul celui de-al saselea sezon, iar in afara platourilor de la Buftea, Dana Rogoz urmeaza doua facultati: Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale” (UNATC) si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice „David Ogilvy”, din Bucuresti. Veti crede, fara indoiala, ca prezenta la cursuri, plus rolul din „La Bloc” nu pot fi urmate nici cu indulgenta manifestata in mod firesc de profesori, fata de o persoana publica. E greu de crezut ca Dana nu beneficiaza de „un statut special” din partea profesorilor si a colegilor, motiv pentru care nici n-o sa credem. Mai ales ca sesiunile de examene sunt pe cale sa inceapa, iar unele invidii, orgolii si alte trairi mai mult sau mai putin ostile vor aduce in prim-plan si o alta fata a vedetei Pro TV. „Personajul meu a evoluat. Producatorii stiau ca eu, Dana, trebuia sa dau la teatru, la UNATC si le-a venit ideea ca si „Mimi” sa urmeze aceeasi facultate. Aveam ocazia de a juca mai multe personaje. Am aparut pana acum ca Alba ca Zapada, urs, tot felul de variante. A inceput sezonul cu mine la teatru, apoi am intrat si in realitate si acum „Mimi” e la facultate. Dintre cele trei fete, e singura studenta. Plange din senin, vinde bilete la teatru pozand in statuie si incearca sa se comporte ca o actrita”, a explicat ultima perioada a personajului ei, concomitent cu evolutia la facultate.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te