Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

“Te cunosc de undeva!” revine în curând, la Antena 1. Cine sunt concurenții?

“Te cunosc de undeva!” revine în curând, la Antena 1. Cine sunt concurenții?

de Redactia Tvmania

Show-ul transformărilor totale revine, în curând, la Antena 1, cu cel de-al nouălea sezon și zece artiști-concurenți nerăbdători să afle ce provocări a pregătit pentru ei imprevizibila ruletă a personajelor.

Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al nouălea sezon, dornici de show și gata să fie jurizați de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

“Concurenții noului sezon sunt surprinzător de buni și modești. Sunt artiști care își cunosc potențialul și care vor să muncească, să arate cele mai ascunse fațete ale talentului lor. Sunt frumoși, ne vor surprinde și se vor surprinde pe ei înșiși. Va fi un senzațional!”, spune Ozana Barabancea, jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”. “După întâlnirea pe care am avut-o cu cei zece concurenți ai noului sezon, cred că o să avem surprize foarte mari din partea celor care vin pentru prima oară la show și care s-ar putea să le ia puțin fața veteranilor emisiunii. Așadar, aștept cu nerăbdare răsturnări de clasamente din partea celor foarte tineri, dar și să-i văd într-o formă maximă pe cei care au trecut deja prin furcile caudine ale Academiei «Te cunosc de undeva!»”, adaugă Aurelian Temișan, cel care punctează întregul show susținut pe scenă de fiecare concurent.

La rândul lor, concurenții se arată plini de entuziasm să încerce primele transformări. “Aștept cu nerăbdare «Te cunosc de undeva!». Pentru mine, acest show înseamnă un joc frumos, bucurie, prietenie și conștientizarea depășirii limitelor. Echipa e minunată. Abia aștept provocarea”, spune Anca Țurcașiu. “Urmăresc de mult «Te cunosc de undeva!» și am primit cu brațele deschise propunerea de a intra în show. Cred că îmi voi descoperi o grămadă de noi valențe în personajele pe care le voi interpreta și că mă voi folosi de aceste descoperiri în viața reală. Când porți o mască, e mai ușor să faci lucruri pe care nu le-ai face în mod normal. Abia aștept!”, adaugă Liviu Teodorescu.

În acest sezon, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor concura împreună, ei urmând să cânte numai în duet. “Sunt prieten foarte bun cu Andrei, l-am văzut data trecută cum s-a făcut de râs și vreau să-l ajut, să-i ridic imaginea, pentru că așa face un bun prieten (râde). Va fi distracție, cu siguranță, în noul sezon «Te cunosc de undeva!». Și mă bucur că am fost cooptat din nou în acest show”, spune Vârciu.

Deși participă pentru a patra oară la “Te cunosc de undeva!”, show-ul prezentat de Alina Pușcas și Cosmin Seleși rămâne în continuare o provocare pentru… George. “O să fie foaaarte interesantă concurența, în acest sezon. Avem cel mai nebun duet de băieți, care cred că o să facă senzație, plus generația tânără foarte talentată. Este din nou o provocare pentru mine. De fapt, este prima oară când vin la această emisiune. Până acum a participat «Jorge»… Să-l vedeți pe «Geørge» (râde). E mult mai bun (râde). Asta am zis-o ca să-l oftic pe Vârciu. Le urez tuturor distracție plăcută și un sezon fabulos!”, spune acesta.

Câștigătorul sezonului trecut, Florin Ristei, va reveni la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special. Împreună cu formația sa, FreeStay, Florin va realiza, în fiecare ediție, un moment artistic prin care va omagia câte un mare artist român, readucând în atenția publicului cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestuia. Pentru acest moment, pe scenă, alături de Ristei și Freestey se va afla unul dintre concurenți sau un invitat special.

Ce alte surprize a pregătit echipa „Te cunosc de undeva!” pentru cel de-al nouălea sezon, telespectatorii vor afla în curând, la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te