Homepage  / Știri

„Te cunosc de undeva!” revine la juriul inițial | Sezonul 6 va fi… Gold Edition

„Te cunosc de undeva!” revine la juriul inițial | Sezonul 6 va fi... Gold Edition

de Redactia Tvmania

Următorul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” îi va readuce la masa juriului pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits. Cei patru revin la masa juriului, într-un sezon al campionilor transformărilor - Gold Edition, a transmis postul tv.

Juratii Te cunosc de undeva 2013Cea mai iubită gașcă de jurați se reunește în noul sezon!!!”, au scris pe Facebook reprezentanții show-ului de la Antena 1, textul fiind acompaniat de un filmuleț în care îi putem vedea pe cei patru membri ai juriului, dar și cei doi prezentatori consacrați ai „Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Astfel, ies din echipa emisiunii Horia Brenciu, Monica Anghel și Pepe, care nu s-au bucurat de un mare succes în ochii fanilor emisiunii.

 

Cum văd juraţii noua schimbare de la „Te cunosc de undeva!”

“Este cea mai frumoasă emisiune la care am participat vreodată. Îmi doream să văd pe scenă atât prieteni buni din viața reală, cât și mari artiști ai scenei românești și iată că mi se împlinește dorința. Îi voi taxa pe concurenți ca atare, indiferent de gradul de prietenie care ne leagă, pentru că mă interesează performanța, în ceea ce-l privește pe fiecare”, spune Aurelian Temișan.

„Sunt foarte fericită că am fost din nou cooptată în juriul “Te cunosc de undeva!”. Dintre toate juriile, de la toate emisiunile, noi suntem cei mai iubiți. Suntem uniți, ne completăm, suntem foarte bine intenționați și documentați, fiecare pe felia lui.”, adaugă Andreea Bălan.

“Am găsit aceeași echipă caldă, entuziastă! Toți concurenții sunt extrem de buni, de aceea pentru mine va fi greu să jurizez oameni foarte bine pregătiți, unul mai ambițios decât altul”, spune Ozana Barabancea.

De asemenea, Andrei Aradits,supranumit supraviețuitorul de la “Te cunosc de undeva!”, pentru că este singurul care nu a lipsit de la nici un sezon, spune că se simte minunat din nou, în această formulă de patru. Și explică de ce: “Pentru că îmi sunt dragi, îmi sunt simpatici și pentru că ne-am înțeles bine întotdeauna”.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși va aduce din nou în această toamnă, în fața telespectatorilor Antenei 1, opt vedete consacrate care vor realiza transformări incredibile, dând naștere unor personalități din lumea muzicii, de data aceasta într-o ediție Gold.

Alex Velea a fost câștigătorul sezonului cu numărul cinci, el luând marele trofeu al emisiunii în mai 2014. Acesta a intrat în pielea unor personaje care vor rămâne în istoria acestui spectacol: Joe Dassin, Louis Armstrong, Goran Bregovic, MC Hammer, Toma Caragiu, Nicolae Furdui Iancu şi mulţi alţii.

În ultima ediţie însă, i-a cucerit atât pe juraţi, cât şi pe colegii săi cu o transformare uluitoare în Mirabela Dauer, alături de care a şi cântat în finala show-ului. Rând pe rând, de-a lungul celor 14 ediţii ale celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, Alex s-a dovedit a fi unul dintre cei mai spumoşi concurenţi, reuşind să fie răguşit, extravagant, dur sau extrem de emoţionat.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te