Homepage  / Telenovele

Tot ce trebuie să știți despre telenovela „În sfârşit, există Paradis” (Pro Gold). Când începe

Tot ce trebuie să știți despre telenovela „În sfârşit, există Paradis” (Pro Gold). Când începe

de Anda Dincă,

Postul Pro Gold aduce din 26 ianuarie, de la ora 18.00, o nouă telenovelă a companiei americane Telemundo Global Studios, „În sfârşit, există Paradis” (“El Final del Paraiso”), care are ca subiect lumea narco-traficanților din America Latină. Producția, difuzată în SUA în 2019 și filmată în Las Vegas și Columbia, este un spin-off al serialului „Şi fără sâni există Paradis”. 

În rolurile principale din “În sfârşit, există Paradis” reapar Carmen Villalobos, Fabián Ríos și Catherine Siachoque (care au jucat și în serialele „Şi fără sâni există Paradis” (2016-2018) și “Fără sâni nu există paradis” (2008-2009), dar și Kimberly Reyes. Aceasta din urmă a avut o scurtă apariție în serialul „Şi fără sâni există Paradis”, iar acum o înlocuiește pe Majida Issa pentru rolul La Diabla. 

În SUA nu doar Telemundo a difuzat această narco-novelă, ci și platforma online de streaming Netflix. Aceasta a distribuit serialul cu 90 de episoade (în loc de 82 în varianta originală) și cu un final total diferit față de cel difuzat de Telemundo. Cei de la Netflix au vrut astfel să lase un final deschis pentru a produce un nou sezon, știre neconfirmată încă de nicio parte. 

Ce se întâmplă în „În sfârşit, există Paradis”

Acțiunea din “În sfârşit, există Paradis” se întâmplă la doi ani după cea din „Şi fără sâni există Paradis”.

Catalina, la grande, (Carmen Villalobos), ar face orice să prindă traficanții de stupefiante. Ea își asumă noile îndatoriri și responsabilități în calitate de director al DEA în Columbia, asta în timp ce dușmanii ei – Mariana (Stephania Duque), El Titi (Gregorio Pernía) și Dayana (Elianis Garrido) – își unesc forțele.

Aceștia o sprijină pe Yésica Beltrán (Kimberly Reyes), care are un nou chip după un transplant de față, să-și ia o altă indenditate (Valeria Montes) și să se infiltreze în organizatia DEA.

Valeria ajunge să lucreze alături de Catalina ajutată și de Mano Negra (Juan Pablo Gamboa). Paola (Alejandra Pinzón) și Vanessa (Estefanía Gómez), recent recrutate de DEA, sunt cele care o ajută pe Catalina să lupte împotriva narco-traficanților.

Alături de protagonistă se află și mama ei, Hilda Santana (Catherine Siachoque), dar și Albeiro Marín (Fabián Ríos), care ascunde multe secrete.

Între timp, Catalina, la Medina (Carolina Gaitán), sora Catalinei, își găsește liniștea alături de Hernán Darío (Juan Pablo Urrego), cei doi așteptând primul lor copil. Această fericire este însă de scurtă durată, deoarece dușmanii lor au acum mai multă putere ca niciodată, în special Mariana. 

Ce a declarat Kimberly Reyes despre personajul ei La Diabla

Pentru actrița columbiană Kimberly Reyes a fost o adevărată provocare să dea viață personajului negativ din “În sfârşit, există Paradis”, La Diabla.

“Nu a fost ușor să intru în pielea ei, chiar am participat la niște ateliere de actorie înainte de a-i da viață. Pregătirea pentru rol este cheia succesului, mai ales în momentul în care are loc schimbarea actriței.

A fost o surpriză pentru mine oportunitatea de a participa la casting pentru un personaj atât de important pentru public. A fost o provocare și un moment important din cariera mea.

Franciza “Fără sâni, există paradis” a fost ca o adevărată familie, cadrul perfect pentru formarea unor strânse legături de prietenie între actori. Toți m-au primit cu brațele deschise și m-au ajutat să construiesc acest personaj. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect frumos”, a declarat Kimberly Reyes pentru revista People en Español.

Totodată, a povestit ziariștilor că s-a sfătuit și cu actrița Majida Issa, cea care a fost La Diabla în trecut:

“Maji este o actriță pe care o admir de multă vreme. Ne-am înțeles foarte bine. Am reușit să avem o discuție și chiar o scenă împreună. A fost deschisă să mă ajute în acest proces de predare a personajului”. 

Ce alți actori noi mai joacă în telenovela “În sfârşit, există Paradis”

Leonardo Acosta (“Pablo Escobar: El Patrón del Mal”, “Doña Bárbara”, “Clona”)

Actorul columbian îl interpretează pe Alfonso Berrio, candidat la președinția Columbiei căruia La Diabla (Kimberly Reyes), sub noua ei identitate de Valeria Montes, îl va ajuta în campania lui prezidențială.

Martin Karpan (“Cealaltă față a Analiei”)

Actorul argentinian îl joacă pe Salvatore Miranda, un italian care vine acasă la Hilda Santana (Catherine Siachoque) pentru a o sfătui în ceea ce privește designul vestimentar.

Giancarlo de Sousa (“Una Maid en Manhattan”)

Actorul și modelul venezuelean îl interpretează pe Michael Rubens, noul șef al DEA.

Ce fac în prezent Carmen Villalobos, Fabián Ríos și Catherine Siachoque

Carmen Villalobos, poate fi văzută în prezent la Netflix (din păcate nu și în România) în noua versiune a telenovelei “Cafea cu parfum de femeie” (cu William Levy și Laura Londoño în rolurile principale). În acest serial Carmen o joacă pe Lucía, soția lui Sebastian (William Levy), personaje interpretate în versiunea originală, cea din 1994, de Alejandra Borrero și Guy Ecker. 

După “În sfârşit, există Paradis”, Fabián Ríos a mai avut o apariție specială în serialul “100 días para enamorarnos”, care poate fi urmărit la Netflix și în România.

La rândul ei, și Catherine Siachoque va apărea la Netflix, începând cu 2 februarie, în sezonul doi al producției dramatice “Dorință întunecată”, cu Maite Perroni în rolul principal.

Actrița va juca în 2022 și în telenovela companiei Telemundo “La mujer de mi vida”, care îi mai are în distribuție pe Mauricio Islas, Angélica Celaya, Iván Sánchez și Patricia Reyes Spíndola.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te