Homepage  / Seriale / Telenovele

„Tărâmul speranței”, cea mai nouă telenovelă din grila Acasă TV. Aflați care este povestea

„Tărâmul speranței”, cea mai nouă telenovelă din grila Acasă TV. Aflați care este povestea
6

de Anda Dincă,

Frumoasa Carolina Miranda, cea care îi dă viață Camilei în serialul de succes de la Netflix “Profil fals” (“Perfil falso”) poate fi văzută, începând cu 19 octombrie, la Acasă într-o telenovelă realizată de José Alberto Castro pentru Televisa, “Tărâmul speranței” (“Tierra de esperanza”).

„Tărâmul speranței”, noua telenovelă din grila Acasă

Producția este remake-ul serialului “La Tormenta” din 2005, cu Natalia Streignard și Christian Meier în rolurile principale, iar partenerul Carolinei este Andrés Palacios. Alături de cei doi, din distribuție mai fac parte și alte nume cunoscute precum Luis Roberto Guzmán, Mariana Seoane, Sofía Castro (fiica lui José Alberto Castro cu Angelica Rivera), Martha Julia, Natalia Esperón, Alejandro Tommasi și Sergio Goyri.

Serialul “Tărâmul speranței” urmărește povestea a doi oameni diferiți, între care se va naște o idilă. María Teresa (Carolina) este o femeie tânără și ambițioasă, venită dintr-o familie înstărită.

Telenovela „Tărâmul speranței” vine la AcasăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

După ce tatăl ei este arestat pentru fraudă, aceasta trebuie să intervină și să preia afacerea familiei, La Esperanza, o fermă prosperă. Aici îl întâlnește pe Santos (Andrés), un bărbat muncitor, omul bun la toate de la fermă. María și Santos vin două lumi total diferite și au percepții distincte asupra vieții. Nevoiți să muncească împreună, cei doi se vor afla într-un dezacord constant. Mereu vor avea ceva de împărțit și nu vor putea cădea de comun acord asupra multor lucruri. Însă conflictele frecvente ascund sentimente puternice, care îi vor face pe María Teresa și Santos să se îndrăgostească unul de celălalt.

Dacă în “Tărâmul speranței” Carolina face o pereche frumoasă cu Andrés Palacios, în realitate actrița se iubește cu actorul Manuel Masalva, care apare în “Narcos: Mexico” și “Secretul familiei Greco”. În ceea ce-l priveste pe Andrés, pe care il știți din “Imperiul minciunilor” și “La madrastra”, acesta este împreună de peste 15 ani cu o antreprenoare, Alejandra Castillo, cu care are împreună doi băieți. Anul acesta Carolina (33 de ani), pe care ați văzut-o la Netflix și în “Cine a ucis-o pe Sara?”, a filmat pe plajele mexicane o comedie romantică, “Todas menos tú”, care va ajunge în cinematografele din America Latină la sfârșitul acestui an. Pentru Andrés (48 de ani) telenovela de la Acasă este cel mai recent proiect al său.

„Tărâmul speranței”, programul de difuzare

„Tărâmul speranței” este o telenovelă plin de dragoste, dramă, pasiune, multe trădări, iar eu voi interpreta un personaj total diferit de cele de până acum: o tânără care este foarte obișnuită cu traiul la oraș și care ajunge la o fermă. De aceea serialul are și accente comice”, a declarat Carolina, citată de peopleenespanol.com. Iar Andrés a completat-o: “Așa de bine a fost scrisă povestea că a fost ușor să joc în acest serial”.

Acasă va difuza “Tărâmul speranței” în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12.00. La mexicani producția s-a terminat pe 1 septembrie, după 60 de episoade.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te