Homepage  / Articole

Thalia e distrusă! I-a murit mama pe neașteptate

Thalia e distrusă! I-a murit mama pe neașteptate

de Redactia Tvmania

Cu două săptămâni înainte de a deveni mamă din nou, cântăreaţa şi-a pierdut mama.

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, artista mexicană trece prin momente grele. Ea a condus-o pe ultimul drum pe Yolanda Miranda, mama ei a care a murit vineri, 27 mai, în urma unui atac de cord. Yolanda a murit inexplicabil, în casa ei din Ciudad de Mexico, ea neavând nici o boală,

Nefericitul eveniment a avut loc cu două săptămâni înainte ca Thalia să nască şi cu câteva zile înainte de nunta Ernestinei Sodi, sora Thaliei. Ernestina s-a căsătorit însă civil, imediat după slujba de înmormântare. La eveniment au participat doar Thalia, soţul ei, şi fiicele Ernestinei, Camila Sodi şi Marina. La sfârşitul cununiei, Thalia a declarat: “Dragostea a triumfat asupra morţii”.

Thalia a venit din New York la înmormântarea mamei sale într-un avion privat, însoţită de soţul ei, Tommy Mottola, şi de mai mulţi medici care aveau grijă să nu i se facă rău, cântăreaţa în vârstă de 39 de ani urmând să nască în perioada următoare. Până în acest moment, nici un membru din familia Thaliei nu a declarat dacă Yolanda va fi incinerată sau înmormântată. Cert este însă faptul că aceasta va fi transportată la New York. Aici, Thalia va ţine încă o slujbă în memoria mamei sale.

“În aceste momente de mare suferinţă vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi de familia mea într-o formă sau alta şi care s-au rugat pentru noi. A murit jumătate din sufletul meu”, a declarat Thalia.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton