Homepage  / Seriale coreene

The Road: The Tragedy of One, un nou serial coreean exclusiv în AntenaPLAY

The Road: The Tragedy of One, un nou serial coreean exclusiv în AntenaPLAY

de Ioana Maria,

Un nou serial coreean de 12 episoade poate fi vizionat în AntenaPLAY: The Road: The Tragedy of One. Serialul spune o poveste despre comunitatea înaltei societăți din Coreea unde are loc o crimă si o dramă despre oameni cu influență care își folosesc puterea în scopuri personale prin manipularea audientei.

The Road: The Tragedy of One este un serial sud-coreean din 2021 regizat de Kim No-won cu Ji Jin-hee, Yoon Se-ah, Kim Hye în rolurile principale. Bazat pe cartea lui Rintaro Norizuki, serialul spune povestea unei tragedii, a dorințelor urâte, a secretelor și a vinovăției locuitorilor din „Royal the Hill”, locul unde trăiesc elitele înaltei societăți, cei mai bogați oameni din Coreea.

Baek Soo-hyeon (Ji Jin-hee), protagonistul este o vedetă de televiziune cu convingeri puternice, o persoană publică în care toți au încredere. Cuvintele lui sunt luate drept adevăr, dar el este un om fără scrupule și va folosi orice mijloace pentru a obține ceea ce își dorește.

Este căsătorit cu Seo Eun-soo (Yoon Se-ah), care este fiica președintelui grupului Jegang, o mare influență în lumea politică și economică. Într-o noapte ploioasă are loc o răpire și o crimă, iar secretele legate de aceasta duc la tăcere, evitare și confuzie, ceea ce duce în cele din urmă la o altă tragedie.

Pentru iubitorii de seriale, pe AntenaPLAY sunt sezoanele integrale din seriale ca: Hotel Portofino, Makari, Prison Island, No Boundary și serialul turcesc O poveste cu zâne. Serialul turcesc este o poveste drama romance lansată în 2022, care a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii bune din partea telespectatorilor.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te