Homepage  / Televiziune

Când este difuzată finala Chefi la cutite 2023, sezonul 11

Când este difuzată finala Chefi la cutite 2023, sezonul 11
4

de Roxana Mirea,

Show-ul Chefi la cuțite 2023, sezonul 11, se apropie cu pași repezi de final. Emisiunea de la Antena 1 este pregătită să desemneze încă un câștigător, iar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu speră fiecare în parte că cel care pleacă acasă cu trofeul poartă culoarea roșie, gri și respectiv, neagră. Iată când este difuzată finala Chefi la cuțite 2023, sezonul 11, la Antena 1.

Când e finala Chefi la cutite 2023, sezonul 11

Mult a fost, puțin a mai rămas. Sezonul 11 al show-ului culinar de la Antena 1 se apropie cu pași repezi de final. Concurenșii simt și ei acest lucru, având în vedere că marți, 6 iunie 2023, a fost prima ediție în care au fost eliminați doi concurenți. Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați de la Chefi la cuțite 2023 după ce preparatele lor au obținut câte 5 puncte de la chefi.

Sezonul 11 al Chefi la cuțite a început la Antena 1 luni, 27 martie, de la ora 20.30. Fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Ei bine, telespectatorii vor afla acest lucru chiar luna aceasta. Finala show-ului Chefi la cutite 2023, sezonul 11, va fi difuzată la Antena 1, începând cu marți, 20 iunie, de la ora 20.30.

cand-e-finala-chefi-la-cutite-2023-sezonul-11-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Program Antena 1 – 20 iunie 2023

06.00 Oservator/Sport/Meteo (live)

08.00 Divertisment: ‘Neatza cu Razvan si Dani (live)

12.00 Observator (live)

14.00 (AP) Reality Show: Mireasa cu Simona Gherghe  (live)

17.00 Observator(live)

18.00 Game Show: Pretul cel bun

19.00 Observator/Sport/Meteo (live)

20.30 (AP) Reality Show: Chefi la cutite – Finala

00.00 Observator/Sport (live)

00.30 (12) Reality Show: Temptation Island – Insula iubirii (re-run)

02.30 Observator/Sport (r)

03.30 (AP) Drama: Povesti de familie

05.00 Game Show: Pretul cel bun (r)

Așadar, potrivit programului postului Antena 1, finala Chefi la cuțite 2023 este difuzată marți, 20 iunie.

Cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite 2023

Sorin Bontea și-a ales cuțitul de aur pe 29 martie 2023, la „Chefi la cuțite”, sezonul 11. Este vorba despre Nina Hariton, pentru care a fost un vis împlinit să se afle în fața celor trei bucătari. Aceasta lucrează ca agent imobiliar în Paris și are 31 de ani.

Concurenta a mărturisit că a ajuns la Paris pentru că și-a urmat iubirea, pe soțul ei. „Ne-am cunoscut la o petrecere, în Republica Moldova. El era în Franța. Ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotătât să-l urmez.”

Soarta a făcut-o să se apuce de cursuri de gătit, după ce a cunoscut un chef, și chiar să lucreze într-un restaurant ce aparținea chefului John Carlino, într-o braserie a unui hotel de cinci stele.

Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite 2023

Laurențiu Neamțu este un sous chef în vârstă de 35 de ani din Brașov. Încă de la o vârstă fragedă, Laurențiu este pasionat de bucătărie. Avea 12 ani atunci când a mers să lucreze pe lângă tatăl său, de meserie bucătar. I-a plăcut să ajute în bucătărie, dar a reușit și să își strângă proprii bani.

„Nu vin din Franța, vin din Brașov. Sunt întors în România din 2019. În mare parte am lucrat în străinătate, 14 ani, ca bucătar. La 19 ani am plecat din România și am lucrat 4 ani în Cipru, la 23 de ani am lucrat în Statele Unite, 8 ani am locuit acolo și am lucrat ca bucătar. Am plecat cu o firmă din Brașov și am ajuns la un country club din Florida. Am ajuns la poziția de sous chef. Un membership era 160.000 de dolari, doar ca să intri în club”, a mărturisit concurentul la audiții, spre marea surpriză a chefilor.

Cuțitul de aur al lui Cătăli Scărlătescu de la Chefi la cuțite 2023

În ediția din 1 mai 2023, chef Cătălin Scărlătescu i-a oferit cuțitul de aur lui Dumitru Paul Tudosescu, care l-a cucerit cu preparatul său, dar și cu povestea de viață.

Am 39 de ani și vin din Anglia. Totul a început cu bucătăria când am intrat la liceu. Bunica mea a fost cofetar, a lucrat la laboratorul de pe Mărășești. (…) Vreau să văd ce pot să fac, dacă mă descurc să fac ceva mișto pentru că toate preparatele sunt din capul meu. Eu concep. Aș vrea să câștig, îți dai seama”, a mărturisit acesta la audiții.

Dumitru Paul Tudosescu, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, a mărturisit că a fost dependent de droguri și a plecat în Marea Britanie tocmai pentru a scăpa din acest cerc vicios în care intrase.

„Sunt bucătar de la 14 ani. Am plecat în Anglia din cauza unor probleme. Am avut o dependență de droguri gravă timp de 7 ani. Dar mă duceam la muncă. Am fost nevoit să scap din cercul în care eram și am făcut ceva. A fost complicat! Eu nici nu fumam când m-am apucat de chestiile astea. Anturajul… Am avut familia lângă mine, am plecat din România cu gândul să fac un curs de bucătar. Aveam două opțiuni: ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ. Mi-am dat seama prea târziu. În 2005 am plecat în Anglia, nu știam engleză deloc.

Nu regret ce a fost în trecut, a fost o lecție de viață. După 9 – 10 ani de Anglia s-a născut băiatul meu și am primit o ofertă din România. Acolo mi-am cunoscut actuala parteneră, viitoarea soție. Fosta mea soție locuiește alături de băiatul meu. Ele lucrează împreună. Momentan locuiesc în Anglia”, a povestit Dumitru Paul Tudosescu.

Concurenții din echipele de la Chefi la cuțite 2023

După cea de-a două probă de bootcamp, chefii au anunțat cine sunt primii concurenți care au intrat în echipele lor. În sezonul 11 al show-ului culinar de la Antena 1, Sorin Bontea are echipa roșie, Florin Dumitrescu pe cea gri, iar Cătălin Scărlătescu pe cea neagră.

Concurenții aleși de Cătălin Scărlătescu să facă parte din echipa lui de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11, au fost Elena Ciot Monda, Lino Golden, Amalia Esa, George Popescu, Daniel Dragomir, AnaMaria Ijac (Anica) și  Dumitru Paul Tudosescu (cuțitul de aur).

Concurenții aleși de Sorin Bontea să facă parte din echipa lui de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11, au fost Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu, George Borșaru și Nina Hariton (cuțitul de aur).

Concurenții aleși de Florin Dumitrescu să facă parte din echipa lui de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11, au fost Iustin Radu Câmpeanu, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova, Florin Borșaru și Laurențiu Neamțu (cuțitul de aur).

După ce cinci concurenți au fost eliminați, Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta și a reîntregit echipele. „Poți reface toate echipele, aducându-le la numărul inițial, dar cu concurenți aleși de tine”, spunea amuleta folosită de Florin Dumitrescu.

Așadar, Florin Dumitrescu l-a adus în echipa lui pe Stelian Nistor. În echipa lui Sorin Bontea, au mers Matthew Ensanmehr și Adriana Stănescu. Cătălin Scărlătescu i-a primit pe Iulia Istrate și Ștefan Nistor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te