Homepage  / Seriale / Seriale americane

TNT prezintă trailer-ul oficial al noului serial original „I Am the Night”, cu Chris Pine și India Eisley

TNT prezintă trailer-ul oficial al noului serial original „I Am the Night”, cu Chris Pine și India Eisley

de Redactia Tvmania

TNT a lansat trailer-ul oficial pentru noua serie I Am the Night (intitulată inițial One Day She'll Darken), serialul îl are ca regizor și, totodată, producător executiv pe Patty Jenkins (Wonder Woman, Monster), iar din distribuție fac parte nume ca Chris Pine, care este și unul dintre producătorii executivi, India Eisley, Jefferson Mays, Leland Orser, Yul Vazquez, Dylan Smith, Golden Brooks, Justin Cornwell, Jay Paulson sau Connie Nielsen. 

I Am the Night urmărește povestea incredibilă a Faunei Hodel (Eisley), care a fost abandonată la naștere. Pe măsură ce Fauna începe să investigheze secretele trecutului său, drumul o duce pe căi sinistre care se învârt în jurul unui ginecolog de renume, doctorul George Hodel (Mays), un bărbat implicat în cele mai întunecate orgii de la Hollywood. Pine joacă rolul lui Jay Singletary, un fost angajat în Marină care a devenit între timp un reporter/paparazzo.

Sam Sheridan, autorul cărților A Fighter’s Heart și The Disaster Diaries, a scris cinci dintre cele șase episoade, fiind inspirat de viața Faunei Hodel. Seria este produsă în studiourile Turner, Studio T, și îi are ca producători executivi pe pe Jenkins, Anonymous Content and Sugar23’s Michael Sugar (Cele 13 motive, Spotlight), Pine, Sheridan și Carl Franklin (House of Cards, Homeland), care este totodată și directorul a două episoade.

I Am the Night va avea premiera la TNT în 2019. Printre serialele ce vor fi lansate anul viitor la TNT se numără și Miracle Workers sau Tell Me Your Secrets.

Puteți vedea aici trailer-ul oficial pentru noua serie „I Am the Night”:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te