Homepage  / Știri

Tom Hanks n-a renunţat încă la jucării

Tom Hanks n-a renunţat încă la jucării

de Redactia Tvmania

Starul american,  care îşi împrumuta vocea cowboy-ului Woody din „Toy Story 3” şi are 4 copii - Colin (32 de ani), Elizabeth (28 de ani), Chester (19 ani) şi Truman (12 ani) –, spune că s-a jucat cu propriile sale jucării până când acestea au „dispărut”, moment în care a început să le folosească pe ale altor copii, relatează celebritywonder.com.

„Mă joc tot timpul cu jucării. Încă mă joc cu jucăriile copiilor mei, maşini sau avioane. Le ţin în aer şi îmi imaginez aceleaşi poveşti ca atunci când eram copil”, spune actorul de 54 de ani.

„Jucăriile mele nu erau obiecte de colecţie – au fost folosite la maximum şi fiecare dintre ele s-a dezintegrat sau s-a stricat”, continua el.

Tom Hanks a mai spus că îşi făcea greu prieteni în copilărie, iar această problemă s-a transferat şi la viaţa lui de adult.

„Ne mutam destul de des când eram mic, aşa că nu am avut mulţi prieteni. Acum, pot să mă prefac că sunt bun prieten cu cineva şi să nu mai am nimic de-a face cu acea persoana timp de 18 luni”, a mai spus Tom Hanks.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te