Homepage  / Seriale româneşti

Ultimul episod din serialul „Vlad”. „V-am făcut numai rău. O să se termine repede, promit!”

Ultimul episod din serialul „Vlad”. „V-am făcut numai rău. O să se termine repede, promit!”
11

de Ioana Maria,

Pro TV a difuzat ultimul episod al serialului „Vlad”. Ultimul sezon al producţiei româneşti, care îl are ca personaj principal pe Vlad, personajul interpretat de actorul Adrian Nartea, a debutat pe micile ecrane pe 6 septembrie, iar acum a ajuns la final. Ultimul episod a fost difuzat luni, 6 decembire, de la ora 20.30 pe Pro TV.

Ce se întâmplă în episodul 13, ultimul din serialul „Vlad”, sezonul 4

Au trecut peste 3 ani de când am făcut cunoștință cu Vlad, cel care a venit să se răzbune. Pe parcursul a patru sezoane, eroul principal a arătat modul în care viața lui s-a schimbat după ce Ștefan și Leo, cei mai buni prieteni ai săi și Eliza, singura lui iubire adevărată, l-au trădat și l-au lăsat să putrezească în închisoare, pe nedrept.

Mai puternic, mai atent la oamenii care-l înconjurau și mai hotărât ca niciodată să lase adevărul la iveală, Vlad a trecut prin toate trăirile care s-au aflat în calea planului pe care l-a pregătit.

Cel care i-a plâns moartea, care a trăit toată viața cu întrebări despre acea noapte a furtului de la cazino și care nu s-a oprit din cercetarea adevărului, Răzvan, a făcut pași mari înspre a afla dacă Vlad este nimeni altul decât fratele său, Adrian.

„Vlad”, ultimul episod

Într-o confruntare dureroasă în cadrul familiei Anuței, Vlad le va spune mamei și fratelui: ”V-am făcut numai rău. O să se termine rapid, promit”.


Toteanu l-a capturat pe Macri la sfârșitul episodului trecut, așa că acum se va folosi de acesta pentru a-și îndeplini visul: ”Vreau doar să mă întâlnesc cu Anuței, să-l privesc în ochi și să-i spun: Adriane, gata!”. Chiar dacă planul lui va părea că decurge bine, sfârșitul acestei discuții va fi unul surprinzător, ducând la o alianță neașteptată.


Delia are și ea un plan de dus la sfârșit, iar pentru asta este dispusă să facă orice, inclusiv un ultim armistițiu cu Iordache. Dacă el va fi de acord ca ea să conducă întreaga afacere cu petrol, ea va accepta să îi faciliteze întâlnirea cu un om pe care acesta vrea să se răzbune.

vlad-Stefan-si-Savantu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum se termină serialul „Vlad”

”Am venit la reuniunea de 15 ani. Eu sunt Adrian”, așa a început momentul adevărului pentru Vlad Pop, personajul alături de care o țară întreagă a trăit timp de 4 sezoane emoția răzbunării și a regăsirii unei vieți liniștite.

Ajutat de Ghiviriga, Toteanu și Fira, Vlad i-a adus la un loc pe Leo, Ștefan și Eliza, cei trei care l-au vândut pentru a-și face viața mai bună. Și le-a spus ceea ce aștepta de la momentul în care a fost închis pentru o faptă de care nu a fost vinovat. ”M-ați călcat în picioare și acum vă așteptați să fiu băiatul bun. Voi m-ați schimbat. Mi-ați dat lecția vieții și morții mele”.

Șocați, cei trei au ajuns în pragul disperării, iar finalul a fost unul neașteptat: Eliza a sărit în fața glonțului tras de Ștefan pentru a-l salva pe Vlad, iar Leo l-a împușcat pe Ștefan fără a sta pe gânduri. Toteanu și-a găsit astfel vinovatul, iar Vlad liniștea. Răzbunarea a fost înfăptuită.

serial-vlad-Vlad-Barbu-MikiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 11

Citește și


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te