Homepage  / Ultimul număr

Vara pe patru roti

Vara pe patru roti

de Redactia Tvmania

Dan Negru isi va petrece vara aceasta tot la Antena 1 si tot la munca. Va prezenta, din 22 iulie, o noua emisiune-concurs, in care oamenii si masinile vor fi in centrul atentiei.

Pasiunea mea pentru masini se reduce la Volkswagen Beetle – o marca tocmai buna sa visezi la ea, deoarece costa vreo 20.000 de euro. In plus, nu am carnet de conducere si nici nu am de gand sa fac scoala de soferi, inca un impediment in calea obtinerii unei astfel de masini. Am aflat insa, in urma intalnirii cu Dan Negru, cum sta treaba cu fascinatia pentru marci straine de calitate si de ce o emisiune a carei axa este, aparent, castigarea unei masini nou-noute se poate baza pe cu totul alte coordonate.
Dupa ce vara trecuta Dan fost ocupat cu prezentarea „Jocurilor de la Saint-Tropez”, acest sezon estival nu se dezminte si face ceea ce stie mai bine: prezinta o emisiune-concurs bazata pe un format international. Dan Negru va prezenta un „eveniment” – cum l-a descris el – de proportii: emisiunea „Go”, care timp de opt saptamani ne va umple serile de duminica, incepand cu data de 22 iulie. „Emisiunea e un format care a functionat in cateva tari, noi l-am adaptat mult pe piata din Romania – toate formatele pe care le-am adus si le-am prezentat in Romania le-am adaptat mult, mult de tot pe piata, nu poti sa faci altfel. E o emisiune cu masini vechi si cu masini noi”, ne-a explicat vedeta Antenei 1. Chiar daca este vorba despre castigarea unui automobil nou, nu la asta se reduce productia estivala, dupa cum ne-a explicat insistent Dan: „Cel mai important lucru in emisiunea asta sunt oamenii, nu masinile. Conteaza mult oamenii. Ei sunt fascinanti, masinile sunt niste table, niste elemente ajutatoare, ca in viata. Sunt multi tantalai care pun pret in viata pe tabla, noi in emisiunea asta punem pret pe om. E bine ca si tantalaii cu fite care pun pret pe tabla sa invete sa puna mai mult pret pe om. Asta-i toata smecheria”.

Premii care mai de care
Concurentii insotiti de familie au de trecut peste cateva incercari si pot pleca acasa fie cu marele premiu, fie pot castiga diverse obiecte, electrocasnice sau nu. „Nu conteaza foarte mult chimia asta, drumul, traseul, conteaza evenimentul. Sunt opt editii, opt evenimente si faptul ca sunt opt spune din start notiunea de eveniment”, ne-a explicat Dan Negru. Nu am reusit sa aflam ce tip de masina va fi oferit drept premiu, explicatia prezentatorului fiind mai mult decat clarificatoare: „In emisiunea asta masinile nu au nici un rol. Putem sa zicem o marca, Ford, Volvo, nu conteaza masina, masinile sunt niste obiecte de tabla, asta e si ideea, oamenii sunt cei mai importanti. E adevarat ca bucuria lor iradiaza din faptul ca primesc o masina sau lucruri noi in schimb, dar noi punem accent mai mult pe oameni decat pe tabla. In toate emisiile pe care le-am facut cu premii, cu bani, noi am pus accent pe bucuria omului”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te