Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

„Viață nedreaptă” ajunge la final, la Acasă. Începând de-a doua zi, postul reia difuzarea unui alt serial turcesc, “Iertare”

„Viață nedreaptă” ajunge la final, la Acasă. Începând de-a doua zi, postul reia difuzarea unui alt serial turcesc, “Iertare”

de Redactia Tvmania

Postul Acasă a programat ultimul episod din „Viață nedreaptă” („Aci Hayat” sau „The Bitter Life”), cu Kenan Imizalioglu, Selin Demiratar, Oguz Galeli, Ebru Kocaaga în rolurile principale, în seara zilei de miercuri, 26 iulie, de la ora 22.00. 

Începând de-a doua zi, joi, 27 iulie, de la aceeași oră, postul va difuza serialul turcesc „Iertare” („Merhamet” sau „Mercy”), care s-a mai regăsit în grilă în urmă cu doi ani. În distribuția serialului turcesc lansat în anul 2013 îi regăsim pe Ozgu Namal, Ibrahim Celikkol, Burcin Terzioglu, Mustafa Ustundag, Yasemin Allen și Turgut Tuncalp.

“Iertare” este un serial turcesc care are la bază o poveste de viață din care nu lipsesc dragostea, trădarea și ambiția unei fete de a-și depăși condiția.

Producția spune povestea lui Narin, care trăiește cu familia ei într-un cartier sărac. Tatăl ei, Recep, nu are un serviciu stabil și este dependent de alcool, motiv ce duce la agresarea fiicei sale. Singurul lucru pe care fata și-l dorește este să devină o femeie de succes, independentă, și tocmai de aceea muncește foarte mult să ajungă o elevă model și să fie apreciată, fiind susținută de sora ei mai mică, Saziye. Recep nu îi permite să meargă la școală și o trimite să lucreze și să aducă bani acasă, iar fratele lui Narin este de partea tatălui și își forțează sora să renunțe la studii.

Mama ei, Hatice, nu își dorește să aibă discuții în familie și, astfel, este de partea soțului. În momentul în care se mută la Istanbul pentru a urma Facultatea de Drept, Narin ia hotărârea să lase în urmă trecutul. Anii trec și Narin ajunge o avocată de succes, până într-o zi, când viața ei se schimbă brusc. Sora mai mică a lui Deniz, prietena ei cea mai bună, Irmak, se întoarce din Suedia cu logodnicul ei, Firat. Narin și Firat au fost iubiți în liceu, însă fata preferă să nu recunoască acest lucru. Apariția lui Firat îi va aduce lui Narin foarte multe amintiri din trecut.

Telespectatorii vor putea urmări Acasă, începând cu 27 iulie, în fiecare seară, de luni până duminică, de la ora 22.00, incredibila poveste a unei frumoase tinere și întâmplările prin care aceasta trece din dorința de a avea o viață mai bună.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te