Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul turcesc „Viaţă nedreaptă” are premiera la Acasă TV

Serialul turcesc „Viaţă nedreaptă” are premiera la Acasă TV

de Redactia Tvmania

Un nou serial turcesc, „Viață nedreaptă”, va avea premiera la Acasă astăzi, 29 iulie. De luni până vineri, de la ora 18.00, veți putea urmări povestea de iubire dintre protagoniștii Mehmet și Nermin.

Viata nedreapta

Mehmet și Nermin sunt profund îndrăgostiți unul de celălalt. Amândoi trăiesc într-o suburbie a Istanbulului și încearcă din răsputeri să scape de sărăcie, muncind din greu. Singura lor dorință este să se căsătorească și să aibă o locuință frumoasă. Mehmet este sondor pe un șantier naval, iar Nermin lucrează ca manichiuristă într-unul dintre cele mai cunoscute saloane din oraș. Cu toate că încearcă foarte mult, niciodată nu reușesc să strângă suficienți bani pentru a-și îndeplini visul.

Nermin începe să-și piardă speranța în ceea ce privește căsătoria, iar unul dintre tinerii înstăriți din Istanbul, Ender, se îndrăgostește de ea la prima vedere. Din acel moment, soarta lui Nermin ia o altă turnură. Începe să se apropie din ce în ce mai mult de viața luxoasă a lui Ender și se îndepărtează de iubirea vieții ei, Mehmet. După ce aceasta petrece o noapte împreună cu Ender, nu mai are o altă opțiune decât să se căsătorească cu el. Părăsește pentru totdeauna viața săracă pe care o avea, dar și pe singurul bărbat pe care-l iubea cu adevărat, și începe o nouă viață alături de tânărul bogat.

 Te-ar putea interesa și:

Noutăţi Kanal D: „Dila” se termină vineri, 31 iulie. Din 29 iulie, revine „Yaman”

Telenovela „Dragoste şi ură” a dispărut din grila de programe Prima

Și Antena 1 va difuza un serial turcesc: „Prizoniera dragostei” începe pe 27 iulie

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te