Homepage  / Seriale americane

ABC pregătește trei producții noi: „Alaska”, „The Rookie: Feds” și „Not Dead Yet”

ABC pregătește trei producții noi: „Alaska”, „The Rookie: Feds” și „Not Dead Yet”

de Andreea Hentea,

Printre noile titluri comandate de rețeaua ABC, deținută de gigantul media Disney, pentru sezonul 2022-2023 se află „Alaska”, cu Hilary Swank în rolul principal, spinoff-ul „The Rookie: Feds”, derivat din „The Rookie”, și comedia „Not Dead Yet”, cu Gina Rodriguez, scrie deadline.com.

În „Alaska”, Hilary Swank joacă rolul lui Eileen Fitzgerald, o reporteră căzută în dizgrație care își lasă în urmă postul de la un mare ziar newyorkez și pleacă în orașul Anchorage, din  Alaska, unde se angajează la un cotidian distribuit în metrou. Aici, Eileen începe un necesar proces de refacere, atât în plan personal, cât și profesional.

Episodul pilot, comandat în septembrie, a fost scris și regizat de Tom McCarthy („Spotlight”, „Cea mai puternică voce”), care este creatorul serialului și producător executiv, alături de Hilary Swank, Melissa Wells, Bert Salke și Kyle Hopkins și Ryan Binkley. „Alaska” îi are în distribuție, alături de Hilary Swank, pe Jeff Perry, Grace Dove, Matt Malloy, Meredith Holzman și Lex Anastasia. 

Recruți la maturitate

De asemenea, rețeaua ABC va mai difuza spinoff-ul „The Rookie: Feds” (2022), derivat din „The Rookie”, cu Nathan Filion în rolul celui mai vârstnic recrut din Poliție și care este la noi difuzat de AXN. În „The Rookie: Feds”, Niecy Nash o va juca, de asemenea, pe Simone Clark, cea mai în vârstă dintre absolvenții de la Academia FBI.  

Niecy Nash și Nathan Fillion în sezonul 4 din Recrutul / Credit line: Profimedia

Noua poveste, care va avea un episod-pilot împărțit în două, a fost anunțată încă din timpul celui de-al patrulea sezon din „The Rookie”, în care ofițerul John Nolan (Nathan Fillion) și divizia FBI din Los Angeles îi solicitau ajutorul lui Simone Clark atunci când unul dintre foștii ei elevi era suspectat că ar fi comis un atac terorist. 

Nathan Fillion va apărea și în noul spin off „The Rookie: Feds”, iar alături de el vor juca și Frankie Faison, în rolul lui Christopher Clark, și Felix Solis, care va fi agentul special Matthew Garza. „The Rookie: Feds” a fost creat de Alexi Hawley și Terence Paul Winter, care sunt și producători executivi, alături de Mark Gordon, Niecy Nash-Betts, Nathan Fillion, Michelle Chapman, Bill Norcross și Corey Miller. 

Viața de după ratare

În fine, rețeaua a preluat drepturile pentru serialul de comedie „Not Dead Yet”. Creat de David Windsor și Casey Johnson, acesta va ecraniza cartea Alexandrei Potter „Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani”, apărută de curând și la noi.

Gina Rodriguez („Jane, mama virgină”, „Miss Bala”) va juca rolul principal, al lui Nell Stevens, un „dezastru ambulant”, după propria descriere. Rămasă fără bani după ce mica librărie-cafenea din California, pe care o deținea împreună cu logodnicul ei, dă faliment, și părăsită de acesta, Nell se străduiește să-și refacă viața și să-și reia cariera la care renunțase cu zece ani în urmă. Când obține singurul loc de muncă pe care îl poate găsi (să scrie necrologuri), Nell începe să primească sfaturi de viață de la o sursă absolut neașteptată, dar care se dovedește extrem de bine venită.

Gina Rodriguez („Jane, mama virgină”)

David Windsor și Casey Johnson, co-producători executivi ai serialului „This Is Us”, care au primit o comandă pentru episodul-pilot în februarie, vor fi și aici producători executivi, alături de Gina Rodriguez, McG, Mary Viola și Corey Marsh. Episodul-pilot a fost regizat de Dean Holland. 

Gina Rodriguez va juca și în serialul „Women on the Verge of a Nervous Breakdown”, inspirat de excelentul film omonim al lui Pedro Almodóvar, „Femei în pragul unei crize de nervi” (1988), cu Rossy de Palma, Carmen Maura, Julieta Serrano și Antonio Banderas. 


Este o perioadă plină pentru rețeaua ABC, care a reînnoit „Big Sky” pentru un al treilea sezon, „A Million Little Things” pentru un al cincilea sezon și comediile „Conners” pentru sezonul cinci, „Home Economics” pentru sezonul trei și „The Wonder Years” pentru sezonul doi. De asemenea, au fost înnoite mai multe producții ale rețelei, care nu au încă scenariile scrise pentru următoarele sezoane.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te