Homepage  / Televiziune

Adriana Trandafir și Maria Speranța, eliminate de la Asia Express. „Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă”

Adriana Trandafir și Maria Speranța, eliminate de la Asia Express. „Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă”
10

de Roxana Mirea,

Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost eliminate de la Asia Express. În ediția de aseară, 15 noiembrie, a avut loc Cursa pentru Ultima Șansă, iar lupta s-a dat între patru echipe: Mihai și Elwira Petre, Emi și Cuza, Cosmin și Eliza Natanticu și Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Adriana Trandafir și Maria Speranța, eliminate de la Asia Express

Echipa care a obținut cele mai multe nestemate a fost cea formată din Estera și Lidia Buble. Drept urmare, cele două nu au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă și au primit un pașaport spre Israel. Celelalte echipe s-au luptat pentru șansa de a rămâne în competiția de la Antena 1.

Cele patru echipe au luptat cu toate puterile pentru șansa de a ajunge în Israel și a continua aventura pe Drumul Împăraților. Prima parte a cursei a fost câștigată de echipele formate din Cuza & Emi și Elwira & Mihai Petre. Apoi, lupta s-a dat între Adriana Trandafir & Maria Șepranța și Eliza & Cosmin Natanticu. Totuși, actrița și fiica ei au ajuns ultimele la Irina Fodor și au așteptat cu nerăbdare să vadă care este culoarea nestematei, chiar dacă intuiau că va fi roșie.

Adriana-Trandafir-si-Maria-Speranta-eliminate-de-la-Asia-Express-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Adriana Trandafir și fiica ei, fericite că au participat la Asia Express

Adriana Trandafir și Maria Speranța, eliminate de la Asia Express. Nestemata a fost roșie pentru Adriana Trandafir și Maria Speranța, cele două fiind eliminate de la Asia Express. Au vorbit cu emoție despre aventura Asia Express și și-au luat rămas-bun de la colegii lor.

„Știam că o să ieșim și trebuie să fim fericite că am ieșit în 9 și nu în stage-ul 2. Faptul că astăzi nu am câștigat, nu înseamnă că am pierdut războiul. Războiul noi l-am câștigat încă de la început, când nu am ieșit”, a spus Adriana Trandafir, la Asia Express.

Este ireal că suntem aici. Nu sunt supărată că am ieșit, a fost o poveste extraordinară. Aici am concurat cu noi înșine.  În nouă etape ne-am depășit pe noi”, a spus și Maria Speranța.

Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. Am pornit ca actrița Adriana Trandafir și fiica ei , iar acum, la final, Maria Speranța este fiica mea. Adică, eu cred că ea a avut un parcurs foarte bun. M-a surprins de foarte multe ori . determinare maximă și putere. A fost o mare schimbare în viața mea emisiunea aceasta. N-aș fi crezut niciodată că aș fi putut să fac asemenea lucruri. Vom intra în cotidianul nostru cu traume majore. Trebuie să merg la psiholog neapărat pentru că mă vad numai în cursă”, a dezvăluit Adriana Trandafir.

„Am trecut prin multe lucruri”

Este important să lupți lângă oameni puternici, iar eu sunt fericită și din acest punct de vedere. Am fost de multe ori la nivelul lor, de multe ori peste. Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri. Aș vrea să mulțumesc echipei. Mă închin în fața profesionalismului vostru. A fost cea mai mare aventură la care am participat și aventura a fost fantastică datorită vouă. De la fiecare am învățat câteva personal și aș vrea să vă mulțumesc pe rând”, a mai adăugat ea.

Celelalte echipe au regretat plecarea Adrianei Trandafir și a Mariei Speranța din concurs, iar cel mai afectat a fost Emi, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Este o echipă de care ne-am atașat. Pentru mine a fost destul de dificil. Știam că se va întâmpla chestia asta la un moment dat. Ăsta e jocul, dar sentimentele nu se pot schimba. Eu cu Maria Speranța am făcut un pact de frați pe viață. Doamna Adriana ne-a spus că suntem ca și copiii ei. Este puțin dureros”, a spus Emi cu lacrimi în ochi.

Noi toți, mai tineri decât Adriana, savuram mereu poveștile ei. Am aflat despre ea că a trecut prin multe. Ea are o experiență de viață din care noi avem ce învăța”, au spus Elwira și Mihai Petre.

Sursa Foto: Instagram Asia Express

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te