Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Marin duce dorul unei vacanțe, dar și al iubitului

Andreea Marin duce dorul unei vacanțe, dar și al iubitului
7

de Andra Stana,

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de cinci ani de zile. Cu toate că au locuit separat o vreme, cât el a fost consul în Libia, cei doi s-au mutat apoi împreună. Totuși, prezentatoarea TV îi duce dorul iubitului ei atunci când e plecat de acasă, după cum a recunoscut într-o postare pe rețelele de socializare.

Vineri, 23 septembrie, Andreea Marin a împărtășit cu fanii ei din mediul online două imagini în care apare alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

În prima fotografie, cei doi sunt în Veneția, Italia, și poartă haine elegante, care se asortează. În cea de-a doua imagine, Andreea Marin și iubitul ei sunt îmbrăcați aproape la fel. Poartă cămăși și pantaloni scurți colorați. În dreptul imaginilor, vedeta a avut și un scurt mesaj. A scris că duce dorul unei vacanțe, dar și al iubitului, scrie libertatea.ro.

„Oare de ce ziua de vineri îmi retrezește dorul de vacanță? Și dorul de jumătatea mea, deși ne-am bucurat de zori împreună? Vine weekendul, sunt sigură că ăsta e motivul. Încă o zi de lucru și ne bucurăm de cei dragi, de pace și odihnă! Să fie soare în suflet, zi bună, cu spor”, a transmis vineri vedeta.

Andreea-Marin-si-Adrian-Brancoveanu-noi-fotografii-din-vacanta-cuplului.-Cei-doi-sunt-impreuna-de-5-ani-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu este o diferență de vârstă de 10 ani. Cu toate acestea, cei doi se iubesc și nu văd în asta un defect.

„Cu de toate. Cu iubire, cu momente de neuitat, cu greutăți depășite. Să ne dea Dumnezeu sănătate să le ducem pe toate mai departe, cu dragoste!”, a declarat Andreea Marin pentru revista VIVA!

„Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, a mai completat Andreea Marin.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te