Homepage  / Vedete străine

Angelique Boyer și Sebastian Rulli vor fi protagoniștii unei noi telenovele! Ce știm despre noua producție mexicană

Angelique Boyer și Sebastian Rulli vor fi protagoniștii unei noi telenovele! Ce știm despre noua producție mexicană
10

de Redactia Tvmania

Angelique Boyer și Sebastian Rulli vor fi protagoniștii unei noi telenovele. Este vorba de remake-ul unei celebre telenovele mexicane, „El extraño retorno de Diana Salazar”. Ficțiunea va fi lansată în ianuarie 2024 și va fi cea de-a cincea serie în care cuplul de actori va lucra împreună.

Un lucru este clar: Sebastian Rulli și Angelique Boyer formează unul dintre cele mai iubite cupluri din telenovele. Actrița de origine franceză și actorul argentinian, care vor sărbători în septembrie 9 ani de relație, au jucat împreună în patru telenovele, toate cu un mare succes. Au început cu „Teresa” (2010), apoi a urmat „Lo que la vida me robó” (2013), inegalabila poveste de dragoste din „De trei ori Ana” (2016) și ulterior i-am văzut interacționând în „Vencer el pasado/Să învingi trecutul” (2021).

Acum, ambii vor apărea din nou pe ecran într-o nouă telenovelă în care se împletesc dragostea, pasiunea, magia, secretele și răzbunarea. O adaptare a melodramei care va purta același nume și care a cucerit publicul mexican între 1988 și 1989.

Ce roluri vor juca Angelique Boyer și Sebastian Rulli

Povestea începe în anul 1640, în orașul Zacatecas, Noua Spanie. Acolo trăiește o tânără frumoasă numită Leonor de Santiago (Angelique Boyer), născută într-o familie înstărită și fiica unui om de afaceri important. Atât Leonor, cât și familia ei sunt foarte atenți la cei din jurul lor, deoarece se tem că cineva va descoperi că tânăra posedă puteri psihice supranaturale și va fi arsă ca vrăjitoarele din zonă.

Leonor decide să accepte propunerea de căsătorie a lui Eduardo de Carbajal, un bărbat chipeș și educat din oraș, descendent dintr-o familie foarte respectată, și de care este îndrăgostită. Ei așteaptă nerăbdători ziua încheierii căsătoriei lor.

angelique-boyer-si-sebastian-rulli-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lucrecia Treviño este o altă tânără din oraș care o blesteamă pe Leonor pentru că i-a furat iubirea lui Eduardo. Nebună de furie, descoperă secretul păstrat cu grijă de Leonor și o acuză în fața Inchiziției. Inchizitorii vin după fată, care se află la cină în seara logodnei ei, la care participă cei mai importanți membri ai societății din Zacatecas.

În momentul în care Leonor este arestată, puterile ei telechineze ies la iveală, când face să cadă lustra centrală din casă în fața tuturor; ea este arestată împreună cu Eduardo, care încerca să o apere, și mai târziu sunt arși împreună, jurându-și iubire eternă.

Peste trei secole, în 1988, în Ciudad de México. Destinul îi aduce din nou împreună pe Diana și Mario. Ea este medic, iar el un om de știință renumit. Vor ceda atracției inexplicabile și vor deschide brațele pentru iubirea veșnică, la 400 de ani după aceea?

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te