Homepage  / Știri / Televiziune

„Aventură cu 4 stele”, noul show prezentat de Cosmin Seleși la Antena 1, începe la mijlocul lunii august

„Aventură cu 4 stele”, noul show prezentat de Cosmin Seleși la Antena 1, începe la mijlocul lunii august
5

de Redactia Tvmania

Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului „Aventură cu patru stele”, a dezvăluit telespectatorilor primele impresii. Vedeta Antena 1 a mărturisit că nu a mers așa de mult în viața lui, „cel puțin nu la temperaturi de 42 de grade”.

4 vedete în fiecare ediție, patru destinații din Grecia, competiție și umor. Asta promite „Aventură cu patru stele”, show ce va fi difuzat de Antena 1 începând din 14 august, în fiecare luni și marți de la 20.30.

Despre proiect, Seleși spune că a fost unul „pe care mi l-am dorit, un proiect extrem de frumos și tot atât de obositor, un proiect în care am râs mult și am descoperit niște locuri absolut spectaculoase. Vedetele venite în această aventură, probele la care au fost supuse, situațiile prin care trec,  ipostzele noi în care se află, niște personaje noi demențiale, greci veritabili, toate astea sunt ingredientele unui show de vară care sunt convins că o să placă”, a declarat el.

19437474_1456384294399933_2017629666099400664_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Filmările au durat o lună de zile și au avut loc în Maroneia, Costa Ionica Perdika Karavostasi, Volos și insula Evia.

Printre vedetele care au acceptat această aventură se numără Nea Mărin, pentru prima oară în postura de concurent, Carmen Tănase, Gina Pistol, Flick, Speak, Daniela Crudu, Șerban Copoț, Romică Tociu și Paula Chirilă.

„Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te