Homepage  / Televiziune

Batem Palma?, 25 – 29 septembrie 2023. Cine sunt concurenții din noile ediții

Batem Palma?, 25 – 29 septembrie 2023. Cine sunt concurenții din noile ediții
3

de Andra Stana,

O nouă ediție a show-ului „Batem Palma?” este difuzată astăzi, 25 septembrie 2023, la Pro TV. De luni până vineri, Cosmin Seleși aduce în emisiunea sa noi concurenți, dornici să plece acasă cu sume mari de bani. Iată cine sunt noii concurenții de la „Batem Palma?”, din săptămâna 25 - 29 septembrie 2023. 

O nouă săptămână de „Batem Palma?”, 25 – 29 septembrie 2023 

Poftă de câștiguri mari?”. Atunci e show-ul potrivit. În doar câteva ore, pe PRO TV și VOYO, începe o nouă săptămână din Batem Palma?. Cosmin Seleși este pregătit să le aducă telespectatorilor noi întâlniri cu cei ”24 supereroi care așteaptă să-și pună superputerea în drumul spre 100.000 de mii”. De luni și până vineri, vom avea câte ”o nouă reprezentație cu arii și așteptări mari”, în care povestea se va scrie în funcție de puterea intuiției fiecăruia.

Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Ioana Pustianu, Andreea Ionescu, Nicu Bocăneț, Octav Șapovalov, Ema Șerban, Daniel Ciobotaru, Ana Dimofte, Alex Codița, Mona Vidu, Alexandru Hora, Andrei Cheteleș, Alexandra Chitac, Sebastian Lupu, Alexandra Purcea, Ștefan Chiper, Andruța Anghela, John Patton, Andreea Corb, Angelo Kiss, Ada Ștef, Gabriel Dumitriu, Ana Maria Hăbășescu și Fedi El Dic. Odată cu ediția de astăzi, o nouă colegă li se va alătura.

cosmin-selesi-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Bună să vă fie intuiția pentru că aveți mare nevoie de ea”, le va reaminti Cosmin Seleși concurenților, într-una dintre ediții, insistând asupra faptului că diferența între câștiguri o face strict ordinea în care sunt cutiile deschise. Dacă cele roșii sunt eliminate rapid, atunci e clar: premiul va fi mai mare! În ce ordine vor ajunge ei să joace, asta știe doar calculatorul, care după pauza din weekend, abia așteaptă să aducă în față pe cineva.

Căutați cu băgare de seamă. Veți găsi și banul și suta de mii”, le va spune săptămâna aceasta, doamna avocat Eugenia Bobe, singura persoană din platou care știe cu exactitate împărțirea sumelor în cutii. Chiar dacă și de această dată, Cosmin Seleși va încerca să afle mici indicii, se pare că misterul va rămâne la fel de mare, iar concurenții vor fi tot pe cont propriu în drumul spre câștig.

Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, noi ediții din cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma? Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te