Homepage  / Televiziune

Bia Khalifa, descalificată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Gestul extrem pe care l-a făcut față de Ami

Bia Khalifa, descalificată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Gestul extrem pe care l-a făcut față de Ami
7

de Roxana Mirea,

Bia Khalifa a fost descalificată din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV. Eliminarea ei a venit după ce a fost protagonista unui scandal de proporții cu Ami, pe care a înjurat-o și a jignit-o. În plus, Bia Khalifa a făcut un gest de neiertat față de artistă, lucru care a costat-o eliminarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, sezonul 2.

Bia Khalifa, descalificată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Bia Khalifa a fost descalificată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după un scandal monstru cu Ami. Eliminarea acesteia va avea loc în ediția ce va fi transmisă pe 25 octombrie. Bia a înjurat-o și jignit-o în ultimul hal pe Ami. În plus, Bia Khalifa a recurs la un gest extrem și de neiertat. Ea a îmbrâncit-o și scuipat-o pe Ami, potrivit click.ro.

Din cauza acestei ieșiri, producătorii emisiunii s-au văzut nevoiți să o dea afară din concurs pe Bia Khalifa. Desigur, concurenta nu este la primul episod de acest gen, ea fiind protagonista mai multor scandaluri din competiția din Republica Dominicană. Telespectatorii n-au uitat de conflictul serios pe care Bia Khalifa l-a avut cu Cornel Palade.

Producătorii nu au mai suportat! Un concurent a fost dat afară de la „Sunt celebru…”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce mesaj a transmis Ami, după ce s-a întors de la „Sunt celebru, coate-mă de aici”

Filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-au încheiat, iar Ami a publicat un mesaj pe Instagram după ce a ajuns în România.

„Sunt plină de RECUNOȘTINȚĂ pentru tot ceea ce am și pentru tot ceea ce iubesc! Nu de alta, dar show-ul ăsta m-a surprins în toate modurile posibile. Plăcute și mai puțin plăcute. M-a trezit la realitate și-am descoperit că cel mai teamă nu mi-a fost de animale, ci de oameni. Însă tot de la ei am învățat acolo și cum să mă apar. Nu mi-a fost greu să dorm pe scânduri, nici să beau shake-uri scârboase,ori să îndur foamea. Ci -singurătatea- Pentru prima oară am simțit-o pe pielea mea la modul cel mai serios. M-am simțit singură fară MUZICĂ – acolo unde mă ascund când mi-e greu, fară FAMILIE – acolo unde mă simt cel mai în siguranță, fară PRIETENI – acolo de unde-mi iau energia și-o împart cu cei dragi.

Am plecat bucuroasă, și cu sufletul deschis, însă acolo a trebuit deseori să-l închid, să-i pun scut și să mă apăr de posibile pericole care existau în fiecare colțișor al junglei. Treceam de la agonie la extaz, săptămâni întregi cât am stat în junglă. Însă am îmbrățișat fiecare clipa așa cum a venit!

Am plecat să experimentez ceva nou – iar “noul” a venit și sub forme neașteptate. Pentru prima oară în viața mea am primit bullying – neplăcut, însă am trecut și de testul ăsta”, a scris Ami pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te