Homepage  / Articole

Bobbi Kristina vorbeşte cu fantoma lui Whitney

Bobbi Kristina vorbeşte cu fantoma lui Whitney

de Redactia Tvmania

La câteva săptămâni de la moartea mamei sale, Bobbi Kristina a mărturisit că încă poate comunica cu Whitney Houston, care îi dă semne atunci când este în preajmă, scrie femalefirst.co.uk. Tot recent, adolescenta şi-a exprimat dorinţa de a renunţa la numele de familiei al tatălui ei, Bobby Brown, motivând că nu vrea să aibă nimic de a face cu el.

Bobbi Kristina a făcut mai multe declaraţii şocante în cadrul unei emisiuni difuzate la postul de televiziune a lui Oprah Winfrey.

„Încă simt când spiritul ei trece pe lângă mine. Luminile se aprind şi se sting şi eu o întreb <>. Încă pot să râd şi să vorbesc cu ea”, a spus Bobbi Kristina.

Adolescenta, care tocmai a împlinit 19 ani, a spus că o aude pe Whitney vorbindu-i. Mai mult, Bobbi Kristina şi-a amintit că, într-una din ultimele zile din viaţa mamei ei, au petrecut o zi întreagă împreună.

“Ea este cu siguranţă un înger. Am văzut-o suferind. Am văzut-o plângând. Am trecut împreună prin asta. Tot ce spune lumea este un gunoi. Nu vorbesc de mama mea. Numai eu ştiu cine a fost ea cu adevărat”, a spus fiica lui Whitney Houston.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te