Homepage  / Știri

Bordea a plecat din spital pe semnătură, ca să prezinte „iComedy”

Bordea a plecat din spital pe semnătură, ca să prezinte "iComedy"

de Redactia Tvmania

Cătălin Bordea este invitatul special al ediției din 27 decembrie a show-ului iComedy, pe care-o va prezenta alături de Mikey Hash. Ca să ajungă la emisiune, Cătălin a plecat din spital “pe semnătură”, pentru că, în urmă cu o zi, se accidentase la filmările pentru show-ul “Totul e permis”, iar medicii au vrut să-l rețină, pentru investigații.

“Am sărit de pe o trambulină pe alta, m-am izbit de un zid, am ricoșat din zid, n-am calculat cum trebuie căzătura și am dat cu spatele de muchia trambulinei. Doare. Să nu încerci! Am ajuns la spital, au vrut să mă țină acolo sub observație, dar nu am vrut să rămân”, a povestit Cătălin.

El mai spune că durerea a fost mai mare decât accidentarea în sine. “Doctorii îți spun toate alea, mi-au zis: clar e inima, sau rinichiul, clar e coasta, piciorul nu o să-l mai simți. La final, mai aveau să-mi spună că sunt însărcinat. Până la urmă, este vorba despre o fisură mică de vertebră”.

Aceasta nu este prima apariție a lui Cătălin Bordea la iComedy. El a mai apărut aici în scheciuri, însă niciodată în calitate de invitat special. “Ideea e foarte faină, pentru că ne înțelegem foarte bine”, a mai spus el.

Celălalt invitat al ediției de sărbătoare este Pepe, care va cânta “Împodobește, mamă, bradul”, celebra piesă lansată de Fuego.

iComedy se difuzează vineri, 27 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te