Homepage  / Televiziune

Când încep LIVE-urile la Vocea României 2023, sezonul 11. Care este următoarea etapă

Când încep LIVE-urile la Vocea României 2023, sezonul 11. Care este următoarea etapă
19

de Roxana Mirea,

Etapa Confruntărilor de la Vocea României 2023, sezonul 11, s-a încheiat, iar asta înseamnă că încep LIVE-urile. Antrenorii Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu cu Theo Rose sunt gata să lupte până la capăt alături de concurenții lor. Iată când începe etapa LIVE-urilor la Vocea României 2023, sezonul 11.  

Când încep LIVE-urile la Vocea României 2023, sezonul 11  

Ultima etapă a Confuntărilor a fost cu multă emoție, vineri, 17 noiembrie 2023, pe scena de la Vocea României. Fiecare antrenor a rămas în echipă cu câte nouă concurenți pe care îi vom vedea vineri, de la 20:30, în etapa KO-uturilor.  

Așadar, etapa LIVE-urilor se apropie cu pași repezi, iar Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu cu Theo Rose sunt gata să meargă până în pânzele albe să câștige. Cu toții își doresc ca un concurent din echipa lor să fie cel care va pleca acasă cu trofeul de la Vocea României.  

„Mi-ar plăcea să câștig, sunt multe motive pentru care am șanse să câștig, dar nu e ceva la care ai 100% controlul. Trăim și vedem, nu?” ne-a spus Irina Rimes, într-un interviu anterior.  

Așadar, antrenorii sunt pregătiți de următoarele etape. După etapa KO-uturilor, încep LIVE-urile, la Vocea României, sezonul 11, care vor fi difuzate pe Pro TV începând cu 1 decembrie 2023.  

Antrenorii Vocea României (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Cu ce concurenți au rămas antrenorii, după ultimele confruntări de la Vocea României 2023  

În echipa Smiley, au fost trei duete de excepție, vineri, 17 noiembrie. Adrian Galbinu împreună cu Giulia Petre, Izabela Radu cu Maria Guci și Iustin Paraschiv alături de Beatrice Giurgiu. În urma interpretărilor, Smiley a ales și va merge mai departe, în etapa KO-uturilor cu Adrian, Izabela și Iustin. Antrenorul a salvat-o și pe Ana Stănciulescu, care a avut un moment impresionant în echipa Horia & Theo Rose.  

Tudor Chirilă a avut două reprezentații uimitoare din echipa sa: Katia Florea cu Livia Crăescu și Alexandra Căpitănescu împreună cu Alexandra Damian. Antrenorul a decis că Alexandra Căpitănescu și Katia au fost mai pregătite pentru următoarea etapă a competiției. Tudor, însă, mai avea loc în echipa sa, așa că a decis să o fure pe Maria Chideanu, din echipa Horia & Theo Rose.  

Nici Horia Brenciu și Theo Rose nu au avut decizii ușor de luat. Concurenții lor au făcut spectacol pe scenă, însă cei doi antrenori au ales să meargă mai departe cu Andreea Oprea, în urma duetului pe care l-a avut cu Ana Stănciulescu și cu Melisa Antonesi, în urma duetului cu Maria Chideanu. Și Leon Mureșan a ajuns la ei în echipă, după ce a fost salvat în urma duelului din echipa Irinei. 

Irina Rimes nu a mai avut loc să ia pe nimeni în echipa ei, însă a trebuit să facă trei alegeri importante, în urma prestațiilor spectaculoase pe care le-au avut concurenții din echipa sa. Duetele au fost: Delia Constantin cu Diana Vornicu, IMBA & Leon Mureșan și Sara Cucu împreună cu Mioara Tânjală. Irina a hotărât să meargă mai departe alături de Delia, IMBA și Sara. 

Mioara Tânjală & Sara CucuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 19

O concurentă a decis să părăsească Vocea României 2023, sezonul 11

Pentru prima dată în istoria show-ului, o concurentă a luat decizia să părăsească concursul. Este vorba despre Irina Florea, care s-a confruntat pe scenă cu Norig. Tudor Chirilă a ținut să explice de ce prestația Irinei nu s-a ridicat la așteptările celorlalți antrenori.

„Irina a fost diagnosticată cu un nodul pe corzi. Are nevoie de repaos total și de recuperare. Știm că KO-urile vor veni destul de repede și nu va fi timp de recuperare. Împreună cu Irina, am hotărât ca ea să nu meargă mai departe pentru că nu ar putea să se recupereze într-un mod ok pentru sănătatea ei și pentru vocea ei pe termen lung”, a explicat Tudor Chirilă. 

Din cauza afecțiunii sale, Irina a decis să părăsească competiția „Vocea României”, sezonul 11. „Cred că în condițiile de față, este cel mai bine să mă retrag din concurs. Prefer să am grijă și aleg acest lucru asumat”, a spus Irina.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te