Homepage  / Știri

“Când vine barza”, un nou reality-show cu vedete, la Euforia TV, din 22 martie

“Când vine barza”, un nou reality-show cu vedete, la Euforia TV, din 22 martie

de Redactia Tvmania

Din 22 martie, la Euforia tv, sâmbata de la ora 20.00, începe emisiunea “Când vine barza”, un nou reality show cu vedete care au devenit de curând părinţi sau care urmează să trăiască în curând această extraordinară experienţă.

Pornind de la premisa  că apariţia unui copil într-un cuplu modifică radical  modul de viaţă , reality-show-ul îşi propune să surprindă programul zilnic al unei familii celebre din România, problemele cu care se confruntă, cum rezolvă situaţiile de criză, dar şi care sunt diferenţele (sau asemănările) dintre modul în care reacţionează starurile la venirea berzei, faţă de noi, oamenii obişnuiti.

“Bebeluşa” Oana Ioniţă, cântăreţele Diana Bişinicu şi Ianna Novac, actriţa Ani Creţu, sunt primele vedete care au acceptat provocarea de a dezvălui cum s-a schimbat viaţa lor de când au aflat că „vine barza”.

  Oana Ionita

Oana Ioniţă– mama lui Isabel (trei ani) şi peste o lună, viitoare mamă de băiat: “Proiectul    este dedicat femeilor care îşi doresc, aşteaptă un copil sau au în familie unul sau câţiva copii. Eu trec prin cea mai frumoasă etapă, sunt din nou însărcinată, aşa că emisiunea de la Euforia tv  mi se potriveşte cum nu se poate mai bine”.

Ianna Novac

Ianna Novac are o fetiţă de aproape nouă luni, Erika- Maria: “Am acceptat să particip la acest proiect pentru ca fetiţa mea, Erika  să aibă peste ani, amintiri foarte, foarte frumoase şi  să vadă cum se desfăşura viaţa noastră atunci când ea a intrat în ea. Un alt motiv pentru care am acceptat este şi acela ca oamenii să vadă că şi viaţa noastră, a  persoanelor publice este ca şi a lor, dar cu şi mai multe responsablităţi. Apoi telespectatorii vor vedea că eu m-am ocupat 100% de Erika, n-am avut bonă, ci doar din când în când ajutorul mamei mele”.

Ani Creţu

Ani Creţu este mama lui Adan Marcel,  în vârstă de un an : “Am intrat în proiectul pentru că e un alt fel de format, nimic nu e agresiv, forţat, tabloidizat, totul vine de la sine. Cred că povestea mea, lupta mea de fapt de a păstra sarcina până la termen – eu având un risc mare de a pierde copilul- poate fi un model pentru alte femei aflate în situaţia mea.”.

Diana Bişinicu şi Riana

Diana Bişinicu este mama Rianei Antonia, în vârstă de un an : “Am vrut să  ofer posibilitatea telespectatorilor de a mă cunoaşte aşa cum sunt eu, în calitate de artist, de femeie de afaceri, de mămică . Totdeauna mi-am dorit ca publicul să mă cunoască aşa cum sunt eu şi să observe calităţile şi defectele.”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te