Homepage  / Ultimul număr

Carcotas la carcotasi!

Carcotas la carcotasi!

de Redactia Tvmania

Sa carcotesti pe seama „Carcotasilor” este o misiune aproape imposibila. Poti sa te pui insa la mintea lor, sa le dai replici pe masura, sa le raspunzi cu mult umor si sa faci haz de necaz, altfel devii o tinta usoara.
Cand te afli in platoul de filmare al „Cronicii”, spectacolul din culise este mai savuros decat cel de pe micile ecrane.
„Misu nu vine azi la filmari! Este bolnav si s-a dus la spital. O sa il pun pe Dezbacatu’ sa-i tina locul”, a bagat spaima in noi Serban Huidu, de cum am ajuns in studioul unde marti de marti se filmeaza „Cronicuta”. Deja ne imaginam un Catalin Dezbracatu’ mai retinut, cu o pereche de ochelari pusi smechereste pe nas si pregatit sa ii tina isonul colegului sau. Nu a fost insa nevoie, pentru ca, sanatos tun, Misu si-a facut la timp aparitia, imbracat cu o camasa roz-bombon de toata frumusetea. Se asorta perfect cu pardesiul meu (care avea aceeasi nuanta) si uite asa am devenit obiectul glumelor tuturor celor care remarcau aceasta „coincidenta” vestimentara.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te