Homepage  / Știri / Televiziune

Care sunt premierele lunii septembrie 2022 la National Geographic și National Geographic Wild

Care sunt premierele lunii septembrie 2022 la National Geographic și National Geographic Wild

de Andra Stana,

Luna septembrie aduce în atenția publicului National Geographic noi serii documentare. Printre cele mai importante premiere ale acestei luni se numără: „Europa văzută de sus”, „Al Doilea Război Mondial: secrete văzute de sus” sau „Fascinație pentru aventură”.

Pe National Geographic WILD va fi difuzat un nou sezon din „Doctor Pol” și un bloc de programe dedicate Americii sălbatice.

Care sunt premierele lunii septembrie la National Geographic și National Geographic Wild

Premierele lunii septembrie 2022 la National Geographic

EUROPA VĂZUTĂ DE SUS

Cu acces exclusiv în locații-cheie, seria documentară oferă telespectatorilor o nouă perspectivă a Europei văzută de la înălțime, de-a lungul unui an. Va fi dezvăluit modul în care tradiția, ingineria și minunile naturale au transformat acest continent într-un tablou vibrant al locurilor și oamenilor care îl însuflețesc.

În fiecare marți, din 20 septembrie, de la 22:00

AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL: SECRETE VĂZUTE DE SUS

Această nouă serie dezvăluie secretele celui de-al Doilea Război Mondial într-un mod cu totul nou: planăm deasupra locurilor de luptă legate de Ziua Z și Dunkirk, zburăm peste buncăre naziste ascunse, peste nave de luptă pierdute și epave scufundate. Prin perspectiva aeriană unică, cu acces exclusiv la locații-cheie și la imagini de arhivă, vom „zbura înapoi în timp” pentru a afla povestea raidurilor îndrăznețe și bătăliilor mortale, într-o manieră inedită.

În fiecare luni, din 12 septembrie, de la 21:00

RAZBOIUL DROGURILOR: TRAFICUL DE HEROINĂ

Seria documentară dezvăluie modul în care lumea a fost atrasă de opioide, relatând povești șocante din prima linie a comerțului global cu heroină. Vor fi urmăriți traficanții de heroină din războiul din Vietnam și talibanii din Afganistan până la mafia siciliană, așa-numitele „fabricile de pastile” ale Big Pharma aprobate de guvern și explozia de fentanil creată de unul dintre cele mai periculoase carteluri din Mexic.

În fiecare vineri, din 9 septembrie, de la 22:00

ISTORIA: MOMENTE INTERESANTE

Mulți oameni văd istoria ca pe o colecție nesfârșită, de nume, ani, războaie, tratate de pace și acorduri. Noua serie de la National Geographic demonstrează într-un mod spectaculos și distractiv că istoria este mult mai mult decât atât! Te invităm să urmărești culisele faptelor trecute, unde te așteaptă povești dramatice, ori amuzante, tulburătoare sau fermecătoare! Care sunt calitățile esențiale ale unui președinte bun? Cum funcționează un spion? Și, poate, cel mai șocant: ce lucruri minore pot declanșa izbucnirea unui război? Rămâi cu noi și, garantat, vei avea o nouă materie școlară preferată!

În fiecare luni, din 26 septembrie, de la 20:00

OPRIRE LA BOXE

Toată lumea știe despre opririle la boxe ale mașinilor din cursele de Formula 1: gândite și repetate la perfecțiune, fiecare membru al echipei este o rotiță într-o mașinărie incredibil de complexă. Opririle la boxe din timpul curselor sunt un lucru, dar acest program vă prezintă megaopririle la boxe ale celor mai mari vehicule de pe pământ: avioane, trenuri și nave.

În fiecare marți, din 27 septembrie, de la 21:00

FASCINAȚIE PENTRU AVENTURĂ

Există ingrediente și feluri de mâncare atât de rare și atât de minunate care pot fi găsite doar în zone îndepărtate ale planetei. Big Moe Cason vă invită într-o călătorie culinară fantastică, vizitând locuri renumite pentru produse și mâncăruri unice. Fiecare episod prezintă un loc unic și plin de culoare pe hartă – de la trufe albe italiene rare, la brânză de elan suedeză, la porci iberici sălbatici hrăniți cu ghinde, crescuți în pădurile din vestul Spaniei – iar când masa este servită, Big Moe va dovedi că, oricât de brutală ar fi lupta pentru a ajunge acolo, unele lucruri în viață merită efortul.

În fiecare miercuri, din 28 septembrie, de la 20:00

Premierele lunii septembrie 2022 la National Geographic Wild

National Geographic WILD prezintă în luna septembrie minunata lume a Africii prin blocul de programe AFRICA SĂLBATICĂ. Întreaga luna va aduce în centrul atenției cele mai noi documentare de istorie naturală de pe frumosul și diversul continent Africa.

De luni până vineri, de la ora 20:00

DOCTOR POL

Dr. Pol și echipa abordează o mulțime de cazuri. De la Chihuahua până la Chinchilla, animalele îi țin pe veterinari ocupați de dimineață până seara.

În fiecare luni, de la ora 23:00

AMERICA SĂLBATICĂ

Blocul de programe dedicate Americii sălbatice cuprinde serii documentare care ne vor prezenta munții, mările, pădurile tropicale, deșerturile și milioane de mile de râuri, multe fiind ultimele frontiere sălbatice ale planetei noastre. Diversitatea vieții și a peisajelor acestui continent frumos și biodivers va traversa America de Nord, America Centrală și ținuturile și fauna Americii de Sud. Printre premiere se numără documentarele: Parcuri naţionale din America: Comori ascunse, Parcuri naționale din America: Animale și Parcuri naţionale din America: Urșii.

În fiecare duminică, de la ora 19:00

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te