Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce cadou i-a făcut Charles lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a purtat accesoriul special de ziua Commonwealth

Ce cadou i-a făcut Charles lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a purtat accesoriul special de ziua Commonwealth
14

de Andra Stana,

Kate și Prințul William au revenit la Westminster Abbey, locul unde s-au căsătorit în 2011, pentru a participa la serviciul anual ce onorează rețeaua globală din care fac parte 56 de țări: Commonwealth.

Pentru prima dată de când au devenit prinț și prințesă de Wales, după moartea reginei Elisabeta a II-a și urcarea pe tron a regelui Charles, cuplul regal a participat luni la serviciul anual de ziua Commonwealth.

Kate Middleton a purtat un dar primit de la regele Charles

Prințesa Kate a purtat o jachetă și o fustă peplum Erdem bleumarin, cu un imprimeu alb brodat. Soția prințului William și-a completat look-ul cu o pălărie bleumarin și pantofi în aceeași nuanță, adăugând puțină strălucire cu o pereche de cercei cu safir și diamante care i-au aparținut Prințesei Diana, scrie People.

De asemenea, Kate Middleton a purtat un accesoriu pe care l-a primit în dar de la socrul ei, regele Charles: o broșă cu pene.

Ce cadou i-a făcut regele Charles lui Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Purtând mănuși bleumarin și o geantă tip clutch în timp ce intra în Westminster Abbey, Kate a trebuit să își țină pălăria pentru a nu-i fi furată de vânt.

Prințul William a purtat și el tot un costum bleumarin cu o cravată albastră.

La eveniment au mai participat câțiva membri ai Familiei Regale, printre care regele Charles, regina consoartă Camilla, prințul Edward și Sophie (noii Duce și Ducesă de Edinburgh), precum și prințesa Anne și soțul acesteia, viceamiralul Sir Timothy Laurence.

Povestea specială a broșei purtată de Kate Middleton

Este pentru a doua oară când Kate Middleton a apărut în public purtând broșa cu pene. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Alexandra a Danemarcei, pe care aceasta a primit-o cadou în momentul în care s-a măritat cu Prințul de Wales, care mai târziu a devenit Regele Edward al VII-lea, în anul 1863.

Alcătuită din 18 diamante strălucitoare, înconjurate de mai multe smaralde minuscule, broșa include penele emblematice de struț ale Prințului de Wales și un sul inscripționat cu motto-ul „Ich Dien”, care înseamnă „eu servesc”, notează unica.ro, care citează Somethingaboutrocks.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te