Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale apar pe Netflix în ianuarie 2023. Premierele lunii

Ce filme și seriale apar pe Netflix în ianuarie 2023. Premierele lunii

de Andra Stana,

Line-up-ul lunii ianuarie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Iată ce filme și seriale apar pe Netflix în ianuarie 2023.

Noutățile lunii ianuarie 2023 pe Netflix

Titlurile lunii ianuarie 2023 la Netflix

Copenhagen Cowboy – SERIAL NETFLIX

Copenhagen Cowboy este un captivant serial noir, în care acțiunea se petrece sub lumina neoanelor, de-a lungul a șase episoade care spun povestea tinerei și enigmaticei eroine Miu. Aflată în pragul unui nou început după o viață de servitute, Miu străbate periculoasa lume subterană din Copenhaga. În căutarea dreptății și dornică de răzbunare, ea își întâlnește adversara în persoana lui Rakel, alături de care pornește într-o călătorie care le poartă pe amândouă dincolo de granița dintre natural și supranatural. În cele din urmă, trecutul se transformă și le definește viitorul, iar cele două femei descoperă că nu sunt singure.

 • | Regizat de: Nicolas Winding Refn
 • | Scris de: Kristina Elsborg Holck, Nicolas Winding Refn, Johanne Algren, Mona Masri, Sara Isabella Jønsson Vedde
 • | Produs de: Nicolas Winding Refn, Lene Børglum, Christina Erritzøe
 • | Cu: Angela Bundalovic, Andreas Lykke Jørgensen, Li Ii Zhang, Zlatko Buric, Hok Kit Cheng, Shang Preben Madsen, Emilie Xin Tong Han, Maria Erwolter, Valentina Dejanovic

| Trailer Copenhagen Cowboy:

DIN 5 IANUARIE 2023

The Pale Blue Eye – FILM NETFLIX

West Point, 1830. În primele ore ale unei dimineți cenușii de iarnă, un cadet este găsit mort. Dar, după ce trupul său ajunge la morgă și se descoperă că inima i-a fost îndepărtată de o mână de expert, această tragedie se dovedește a fi urmarea unei fapte săvârșite cu cruzime. Temându-se de deteriorarea ireparabilă a reputației noii academii militare, conducătorii acesteia se adresează unui detectiv local pe nume Augustus Landor (Christian Bale) pentru rezolvarea cazului.

Încurcat de codul tăcerii respectat de cadeți, Landor caută ajutorul unui dintre ei, un tânăr excentric pe nume Edgar Allan Poe (Harry Melling), care disprețuiește rigorile militare și care este înclinat către poezie. Bazat pe un roman de Louis Bayard, The Pale Blue Eye este regizat de Scott Cooper și are o distribuție de vedete, printre care se mai numără și Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall și Robert Duvall.

 • | Regizat de: Scott Cooper
 • | Scris de: Scott Cooper
 • | Bazat pe un roman de: Louis Bayard
 • | Produs de: Christian Bale, Scott Cooper, John Lesher, Tyler Thompson
 • | Producători executivi: Louis Bayard, Tracey Landon, Buddy Patrick, Emily Hunter Salveson, Ryan Donnell Smith, Dylan Weathered
 • | Cu: Christian Bale, Harry Melling, Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall și Robert Duvall

| Trailer The Pale Blue Eye:

DIN 6 IANUARIE 2023

Vikings: Valhalla: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX

Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, VIKINGS: VALHALLA este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter). Sezonul al doilea îi regăsește pe eroii noștri la scurt timp de la căderea Kattegatului, un eveniment ce le-a spulberat visele și le-a schimbat destinele. Deveniți brusc fugari în Scandinavia, cei trei sunt nevoiți să își pună la încercare ambiția și curajul în alte lumi, departe de fiordurile Kattegatului.

Vikings: Valhalla îi are ca producători executivi pe Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri. Vikings: Valhalla este bazat pe serialul Vikingii, creat de Michael Hirst.

 • | Creat de: Jeb Stuart
 • | Regizat de: Niels Arden Oplev, Hannah Quinn, Steve Saint Leger
 • | Scris de: Jeb Stuart, Vanessa Alexander, Declan Croghan, Eoin McNamee
 • | Produs de: Mark Murdoch, Cáit Collins
 • | Producători executivi: Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Niels Arden Oplev, Sherry Marsh, Alan Gasmer, Paul Buccieri
 • | Cu: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Pollyanna McIntosh, Soren Pilmark, Bradley James, Hayat Kamille, Marcin Dorocinski, Sofya Lebedeva

| Trailer Vikings: Valhalla: Sezonul 2:

DIN 12 IANUARIE 2023

Seriale Netflix care apar în ianuarie 2023

1 IANUARIE 2023

Kaleidoscope – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Caleidoscop

Un hoț iscusit și echipa lui încearcă să dea o lovitură elaborată pentru a obține 7 miliarde de dolari, dar trădările, lăcomia și alte amenințări le strică planurile.

Lady Voyeur – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Priviri indiscrete

Hackerița Miranda o spionează pe vecina ei prostituată, Cléo. Drumurile celor două se intersectează și are loc o crimă, iar destinul Mirandei se schimbă definitiv.

The Way of the Househusband: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Viața unui casnic: Sezonul 2

Fostul membru yakuza îndrăgit de toată lumea s-a întors! El decupează cupoane din reviste, planifică mese ieftine și își ia treaba de soț casnic foarte în serios.

4 IANUARIE 2023

The Lying Life of Adults – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Viața mincinoasă a adulților

În anii ’90, la Napoli, încercând să se înțeleagă mai bine pe sine și să cunoască orașul din care provine, o adolescentă se apropie de o mătușă detestată de părinții ei.

5 IANUARIE 2023

Ginny & Georgia: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ginny și Georgia: Sezonul 2

Georgia și Ginny au parte de noi relații și provocări în timp ce își croiesc drumul prin Wellsbury, dar numai până când secrete din trecut amenință să le complice viața.

Woman of the Dead – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Femeia celor morți

Dornică de răzbunare după ce un accident suspect îi distruge viața, o femeie descoperă o conspirație care se întinde până la cel mai înalt nivel în micul ei oraș.

6 IANUARIE 2023

Pressure Cooker – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Bucătari sub presiune

Trăind sub același acoperiș, 11 chefi își folosesc priceperea culinară și gândesc strategii într-un concurs în care votează cine va câștiga premiul de 100.000 de dolari.

The Ultimatum: France Season 1 Part 2 – episoadele 9-10 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ultimatum: Franța: Sezonul 1: Partea 2

Șase cupluri de îndrăgostiți au parte de un ultimatum: ori se logodesc, ori se despart. Înainte să ia decizia, vor face schimb de parteneri pentru trei săptămâni.

*episoadele 1-8 vor fi disponibile pe Netflix, din 30 decembrie

9 IANUARIE 2023

Trolley – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Dilema tramvaiului

O tragedie neașteptată face ca soția unui congresmen să renunțe la viața privată și să-și abordeze fățiș secretele de familie și propriul trecut tulburător.

11 IANUARIE 2023

Sexify: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Sexify: Sezonul 2

Cu viitorul noii lor companii în derivă, trei tinere antreprenoare sunt nevoite să se descurce cu problemele personale, un rival încrâncenat și un investitor pretențios.

12 IANUARIE 2023

The Makanai: Cooking for the Maiko House – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Makanai: Mâncare și maiko

Două prietene nedespărțite se mută la Kyoto pentru a-și urma visurile de a deveni maiko, dar decid să se dedice unor pasiuni diferite în timp ce locuiesc împreună.

13 IANUARIE 2023

Sky Rojo: Season 3 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Orizontul roșu: Sezonul 3

Coral, Gina și Wendy și-au construit o nouă viață și au găsit dragostea în Almería. Dar cum Romeo este hotărât să se răzbune, liniștea și pacea nu vor dura prea mult.

Trial by Fire – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Justiție în flăcări

După incendiul de la cinematograful Uphaar, doi părinți îndurerați trebuie să facă față pierderii copiilor lor și să lupte pentru dreptate. Bazat pe evenimente reale.

19 IANUARIE 2023

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Maniacul Junji Ito: Povești macabre japoneze

De la renumitul artist horror manga Junji Ito sosește o selecție înfiorătoare, care include unele dintre cele mai bizare și tulburătoare povești ale sale.

That ’90s Show – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Anii ’90

Wisconsin, 1995. Leia Forman își petrece vara la bunici, unde se împrietenește cu noua generație de puști din Point Place. Dar sexul, drogurile și rockul rămân la fel.

Women at War – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Combatantele

Franța, 1914. Trupele germane avansează și bărbații pleacă pe front. Acasă, patru femei au de înfruntat urmările devastatoare ale războiului.

20 IANUARIE 2023

Bake Squad: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Echipa de cofetari: Sezonul 2

Concursul culinar revine cu un al doilea sezon.

Bling Empire: New York – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Imperiul succesului: New York

O nouă serie de americani de origine asiatică își etalează averea și vestimentația, având parte în New York de un trai privilegiat, dar și de drame.

Fauda: Season 4 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Fauda: Sezonul 4

Acest serial plin de acțiune revine cu un nou sezon.

Represent – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Singurul candidat

Un lider al unui centru de tineret din suburbiile Parisului devine finalist în alegerile prezidențiale. Dar este Franța pregătită pentru primul său președinte de culoare?

Şahmaran – SERIAL NETFLIX 

Ajunsă la Adana pentru o conferință, Şahsu profită de ocazie pentru a-și înfrunta bunicul înstrăinat, dar descoperă o veche legendă și o iubire extraordinară.

Shanty Town – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Mahala

Un grup de curtezane încearcă să scape de un celebru traficant, dar corupția politică și legăturile de sânge fac libertatea aproape imposibilă.

21 IANUARIE 2023

Alchemy of Souls: Season 1 Part 2 – SERIAL NETFLIX 

25 IANUARIE 2023

Against the Ropes – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Mireasa neagră

Ángela a fost închisă pe nedrept, iar odată eliberată vrea s-o recâștige pe fiica sa Rocío, care practică lucha libre, intrând în ring sub masca unui personaj misterios.

26 IANUARIE 2023

Record of Ragnarok: Season 2- episoadele 1-10 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Profeția Ragnarok: Sezonul 2: Episoadele 1 – 10

Omenirea e la pământ, dar lupta oamenilor pentru supraviețuire nu s-a încheiat. În următoarea rundă decisivă, un om cu adevărat malefic e gata să-l înfrunte pe zeu.

27 IANUARIE 2023

Kings of Jo’Burg: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Regii Johannesburgului: Sezonul 2

Drama revine cu un nou sezon.

Lockwood & Co. – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Lockwood și asociații

Trei adolescenți vânători de fantome, doi băieți talentați și o fată cu abilități psihice aparte, conduc o agenție ce investighează spiritele mortale care bântuie Londra.

The Snow Girl – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Fata din înregistrare

Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.

Filme Netflix care apar în ianuarie 2023

4 IANUARIE 2023

How I Became a Gangster – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Cum am devenit gangster

Un gangster ambițios urcă în ierarhia lumii interlope din Varșovia și, în cele din urmă, încearcă să dea marea lovitură.

11 IANUARIE 2023

Noise – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Zgomot

O mamă care-și caută fiica dispărută ajunge să cunoască într-un grup de sprijin și alte femei ale căror vieți au fost distruse de violență.

13 IANUARIE 2023

Dog Gone – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Câinele pierdut

Când câinele său iubit dispare, un tânăr pornește o acțiune de căutare incredibilă împreună cu părinții săi pentru a-l găsi și a-i da medicamente care să-i salveze viața.

19 IANUARIE 2023

Khallat+ – FILM NETFLIX 

O antologie de diversiuni și înșelătorii sociale în patru locuri neașteptate.

20 IANUARIE 2023

Mission Majnu – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Misiunea Majnu

În anii ’70, un spion indian sub acoperire pornește într-o misiune periculoasă pentru a scoate la iveală un program secret legat de arme nucleare din inima Pakistanului.

23 IANUARIE 2023

Narvik – FILM NETFLIX 

Un tânăr soldat norvegian luptă în tranșee în timp ce, rămasă acasă, soția lui trebuie să se descurce cu forțele germane care le-au ocupat orașul.

27 IANUARIE 2023

You People – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Oamenii ăștia

Jonah Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus și Lauren London fac parte din excepționala distribuție a acestei comedii de Kenya Barris, despre un cuplu și familiile lor.

Documentare Netflix care apar în ianuarie 2023

4 IANUARIE 2023

MADOFF: The Monster of Wall Street – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: MADOFF: Monstrul de pe Wall Street

Un serial documentar despre ascensiunea și decăderea finanțistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.

6 IANUARIE 2023

Mumbai Mafia: Police vs The Underworld – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Mafia din Mumbai: Poliția vs. lumea interlopă

În Mumbaiul anilor ’90, un lider mafiot și rețeaua lui stăpânesc orașul, dar numai până la apariția „polițiștilor de întâlnire” care le ucid fără milă țintele.

10 IANUARIE 2023

The Hatchet Wielding Hitchhiker – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Autostopistul cu secure

Acest documentar șocant urmărește ascensiunea spre statutul de vedetă a unui nomad norocos, dar și spirala descendentă care l-a făcut să sfârșească în închisoare.

13 IANUARIE 2023

Break Point – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Break Point: Drumul spre Grand Slam

Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de tenis atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.

31 IANUARIE 2023

Pamela, a love story – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Pamela, o poveste de dragoste

Cu jurnale și înregistrări personale, Pamela Anderson povestește despre drumul ei spre celebritate, iubirile furtunoase și celebra filmare cu scene de sex.

Netflix pentru copii și familie – ianuarie 2023

12 IANUARIE 2023

Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE 

Titlu localizat: Kung Fu Panda: Cavalerul dragon: Sezonul 2

Pentru a găsi armele legendare Tianshang, Po și Cavalerii Dragon călătoresc prin toată lumea. Dar vor reuși să învingă răul?

26 IANUARIE 2023

Daniel Spellbound: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE 

Titlu localizat: Vânătorul de magie: Sezonul 2

Daniel se aliază cu un vânător legendar pentru a-l ajuta să întoarcă un blestem demonic și să reînceapă o eră a magiei ce are legături misterioase cu familia lui Daniel.

30 IANUARIE 2023

Princess Power – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE 

Titlu localizat: Puterea prințeselor

Prințesele amatoare de aventură din patru regate ale fructelor intră în acțiune pentru a-și ajuta confructățenii și a-și transforma lumea într-un loc mai bun.

Programe speciale de comedie Netflix – ianuarie 2023

10 IANUARIE 2023

Andrew Santino: Cheeseburger – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

În acest program de stand-up necenzurat, Andrew Santino atacă orice subiect, de la încălzirea globală, la accidentele provocate de sex în politică.

Nou pe Netflix în ianuarie 2023 – titluri licențiate

1 IANUARIE 2023

 • America’s Sweethearts
 • Back to the Future Part III
 • Bumblebee
 • Hard Target 2
 • Home Run
 • How to Train Your Dragon 2
 • Peter Rabbit
 • The Chronicles of Riddick
 • The Raid 2
 • Whiplash

3 IANUARIE 2023

 • Nobody

10 IANUARIE 2023

 • Archive

11 IANUARIE 2023

 • Words on Bathroom Walls

15 IANUARIE 2023

 • Did You Hear About the Morgans?
 • Maid in Manhattan
 • The Client List
 • The Craigslist Killer
 • Triple 9

17 IANUARIE 2023

 • Human Capital

28 IANUARIE 2023

 • F9: The Fast Saga

31 IANUARIE 2023

 • Cut Throat City
 • Let Him Go

În curând la Netflix

 • JUNG_E – FILM NETFLIX 

În secolul al XX-lea, pe un Pământ de nelocuit, deznodământul unui război civil depinde de clonarea creierului unui soldat de elită pentru a crea un robot mercenar.

 • Physical: 100 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Fizic: 100

În această competiție dură de fitness, o sută de concurenți aflați în cea mai bună formă fizică se luptă pentru titlul de cel mai bun corp.

 • The Endless Night – SERIAL NETFLIX 
 • TMNT: Shredder’s Revenge – JOC NETFLIX 
 • Valiant Hearts: Coming Home – JOC NETFLIX 

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Povestea lui Lucky AP
  Richard (Chase Moore) traieste intr-un orasel din Africa. El are grija de un manz abandonat, pe nume Lucky, care a supravietuit miraculos dupa ce a fost luat de...
 • 11:45 Batem palma?
  Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! Cei mai curajoși concurenți vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple pentru a câștiga o importantă sumă de bani......
 • 12:45 Mirajul dansului AP
  Un grup de 12 adolescenţi intră la Academia Americană de Balet din New York pentru a deveni specialişti în balet. Stresul de la antrenamente şi presiunea de a se...
 • 15:15 Românii au talent AP
  Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii 12
  Temându-se că acţiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul şi formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat...
 • 22:45 Răzbunare: O poveste de dragoste 15
 • 00:45 Legea străzii 12
  Joey (Jason Statham), un fost soldat din Forţele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea infractorilor din Londra, se transformă într-un Înger Răzbunător...
 • 02:30 Mirajul dansului AP
  Un grup de 12 adolescenţi intră la Academia Americană de Balet din New York pentru a deveni specialişti în balet. Stresul de la antrenamente şi presiunea de a se...
 • 04:15 Povestea lui Lucky AP
  Richard (Chase Moore) traieste intr-un orasel din Africa. El are grija de un manz abandonat, pe nume Lucky, care a supravietuit miraculos dupa ce a fost luat de...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Lia - soţia soţului meu
  "Lia" este un nou serial de ficţiune marca Antena 1, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească "Asla...
 • 12:00 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Câinele, adevăratul meu prieten AP
  Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, "Câinele, adevăratul meu prieten" prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea...
 • 15:30 America Express - Drumul aurului AP
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 Călătoria 2: Insula Misterioasă AP
 • 22:00 Bunicul dezlănţuit 15
  Jason Kelly se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma...
 • 00:00 America Express - Drumul aurului AP
 • 03:00 Dragoste de tata
  Nejat (Furkan Palali) este un om de afaceri de succes, director al unei companii care creează ochelari. După ce soţia îl părăseşte, Nejat îşi creşte singur fiica...
 • 04:00 Câinele, adevăratul meu prieten AP
  Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, "Câinele, adevăratul meu prieten" prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Primăvara bobocilor AP
 • 09:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Infidelul AP
  Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit...
 • 22:00 Hai că încă putem! 12
 • 00:00 Masca de argint AP
  Evenimentele il aduc in Tara Romaneasca pe bancherul Troianov (Alexandru Repan), o persoana darnica si totodata suspecta, despre care Aga (Traian Stanescu) vrea...
 • 02:15 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV