Homepage  / Netflix

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în iunie 2023

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în iunie 2023

de Redactia Tvmania

În luna iunie Netflix vine cu o lungă listă de filme și seriale mult așteptate de fanii din România. Vor fi disponibile, The Witcher: Sezonul 3 Volumul 1, Extraction 2Black Mirror: Sezonul 6, mult așteptata revenire a antologiei întunecate și satirice, mai imprevizibilă cu fiecare episod.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Never Have I Ever: Sezonul 4, unde ultimul an de liceu vine cu dileme, crize de identitate și dorințe de iubire nepieritoare; Our Planet II, un serial documentar despre marile migrații de pe planeta noastră, care aduce în rolul principal animalele aflate în permanentă mișcare pe Pământ; și Nimona, o poveste extraordinară despre prietenia care se poate lega în cele mai neașteptate situații și despre nevoia de a te accepta pe tine și de a-i accepta și pe ceilalți așa cum sunt.

În plus, serialele Manifest, New Amsterdam și Outlander revin cu sezoane noi.

Iată lista completă de filme și seriale care apar pe Netflix în iunie 2023.

Titlurile lunii iunie 2023 la Netflix

Extraction 2

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în EXTRACTION 2, continuarea apreciatului film de acțiune Netflix EXTRACTION. După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. Îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia supusă abuzurilor unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ținută. Extraction 2 va fi disponibil din 16 iunie.

Hemsworth se reîntâlnește cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparține lui Joe și lui Anthony Russo. Scenariul este semnat de Joe Russo. Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film și îi are alături pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili. Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic Ciudad scris de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, cu ilustrații de Fernando León González.

EXTRACTION 2 este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall și Sam Hargrave, iar Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus și Stephen McFeely sunt producători executivi.

The Witcher, sezonul 3

În timp ce regii, elfii și demonii Continentului luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Încredințată cu puterile magice ale lui Ciri, Yennefer îi conduce la fortăreața Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei; în schimb, ei descoperă că au aterizat într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și a trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna.

The Witcher, sezonul 3, va fi disponibil din 29 iunie.

Black Mirror, sezonul 6

Mult așteptata revenire a antologiei întunecate și satirice, semnate de Charlie Brooker se reinventează odată cu fiecare episod. Acest al șaselea sezon al serialului Black Mirror este cel mai imprevizibil, cel mai neașteptat și cel mai greu de încadrat într-o singură categorie.

Seriale Netflix care apar în iunie 2023

MANIFEST: SEZONUL 4 PARTEA 2

Data morții se apropie, iar pasagerii zborului 828 și cei dragi lor încearcă să-și ducă la capăt Chemările și să prevină cumplitul viitor care-i așteaptă. Din 2 iunie 2023.

VALERIA: SEZONUL 3

Noi triunghiuri amoroase, noi etape ale vieții, zile de naștere care marchează un nou deceniu. Aceleași patru prietene trec prin toate împreună. Din 2 iunie 2023.

LOVE IS BLIND: BRAZILIA: SEZONUL 3

Poate iubirea adevărată să prindă viață în cabine? Camila Queiroz și Klebber Toledo ghidează o nouă serie de celibatari brazilieni aflați în căutarea iubirii adevărate. DIN 7 IUNIE

NEVER HAVE I EVER: SEZONUL 4

Never Have I Ever.

A sosit și ultimul an de liceu. Printre dileme, crize de identitate și dorințe de iubire nepieritoare, vor putea Devi și gașca ei să facă față viitorului? DIN 8 IUNIE

HUMAN RESOURCES: SEZONUL 2

De la aventuri de o noapte la relații la birou, creaturile care lucrează la Resurse Umane sunt prinse până peste cap cu un nou grup de oameni. DIN 9 IUNIE

THIS WORLD CAN’T TEAR ME DOWN

Un vechi prieten revine în cartier și Zerocalcare vrea să-l ajute să-și găsească locul în lume. Dar care este lucrul corect de făcut? DIN 9 IUNIE

TEX MEX MOTORS

În acest serial captivant, vechiturile se transformă în bijuterii cu ajutorul mâinilor pricepute ale celor care aduc mașini din Mexic în El Paso pentru a le restaura. DIN 9 IUNIE

LET’S GET DIVORCED

Un serial de comedie romantică în care un supercuplu aparent fericit decide să divorțeze, iar lucrurile se complică rapid. Din 22 iunie2023

SLEEPING DOG

Un fost detectiv care acum trăiește pe străzi încearcă să descopere adevărul după ce o nouă moarte stârnește îndoieli legate de un caz presupus rezolvat. 22 iunie 2023.

TITANS: SEZONUL 4

Drumul spre casă este pavat cu obstacole pentru Titani, care înfruntă în Metropolis un cult puternic și mortal, al cărui scop e distrugerea supereroilor și a lumii. DIN 25 IUNIE

DELETE

Un bărbat și o femeie aflați într-o aventură amoroasă încearcă să înceapă o nouă viață împreună după ce găsesc un dispozitiv care poate face oamenii să dispară. ÎN CURÂND

Filme Netflix care apar în iunie 2023

A BEAUTIFUL LIFE

A Beautiful Life.

Un tânăr pescar cu un talent ascuns este descoperit de un producător de muzică, iar acum trebuie să decidă dacă este pregătit pentru faimă și dragoste. Din 1 iunie 2023.

RICH IN LOVE 2

Paula pleacă din Rio de Janeiro pentru a relua voluntariatul medical în jungla Amazonului, însă Teto pune la cale un plan prin care să o urmeze, cu consecințe haotice. Din 2 iunie

YOU DO YOU

Merve a ales o viață boemă, dar atracția nu e reciprocă. În pericol de a fi evacuată, ea se angajează și face o combinație dubioasă cu noul ei șef. Din 9 iunie.

THE PERFECT FIND

The Perfect Find. /Netflix © 2023

O editoare de modă simte că și-a pus din nou cariera în pericol după ce află că tânărul fermecător pe care l-a sărutat la o petrecere este noul ei coleg și fiul șefului. Din 23 iunie.

THROUGH MY WINDOW: ACROSS THE SEA

După un an la distanță, Raquel și Ares se reîntâlnesc într-o excursie fierbinte. Printre flirturi amicale și noi îndoieli, va reuși dragostea lor să răzbată? Din 23 iunie.

NIMONA

NIMONA Netflix © 2022

Pentru a-și dovedi nevinovăția, un cavaler căruia i se înscenează o crimă apelează la o adolescentă metamorfă. Să fie oare aceasta monstrul pe care vrea să-l ucidă? Nimona va fi disponibil din 30 iunie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te