Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Două amulete provoacă haos în bucătărie. Duelul dintre Florin Dumitrescu și Sorin Bontea

Chefi la cuțite 2023. Două amulete provoacă haos în bucătărie. Duelul dintre Florin Dumitrescu și Sorin Bontea
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite este difuzată în această seară, 31 mai 2023, iar Florin Borșaru va avea o misiune dificilă: să-și dovedească loialitatea față de echipa roșie într-o seară extrem de agitată în bucătăria show-ului culinar. Diseară se vor arunca două amulete în joc, complicând acțiunea la bancurile de lucru!

Seară trepidantă, cu două amulete la Chefi la cuțite – 31 mai 2023

Cel de-al optulea battle a adus multă tensiune, dar și umor la bancurile de lucru, după ce Cătălin Scărlătescu a intrat în luptă hotărât să-și ajute concurenții cu o amuletă devastatoare. Porunca acesteia a fost ca adversarii să gătească legați spate-n spate. A urmat un adevărat haos în bucătăria show-ului culinar – iar strategia lui Chef Scărlătescu a dat roade. Echipa lui a obținut astfel prima victorie în battle-urile acestui sezon.

Finalul serii a mai adus o surpriză: după proba individuală, Chef Dumitrescu a pierdut un concurent, pe Florin Borșaru, salvat de la eliminare de Chef Bontea, care a folosit amuleta ce i-a permis acest privilegiu.

florin-borsaru-salvat-de-la-eliminare-de-chef-bonteaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Battle-ul 9. N-am pierdut niciun om. Culmea, am unul în plus!”, a declarat cu umor Chef Bontea, înaintea confruntării din această seară, 31 mai 2023, de la Chefi la cuțite.

Chiar dacă am crescut cu echipa gri, acum nu am ce să mai fac și voi fi nevoit să lupt împotriva lor”, a spus Florin Borșaru, purtând noua sa tunică roșie.

În această seară, echipele vor avea de dat un test esențial: cel financiar. Cele trei tabere se vor bate în preparate delicioase, dar și în bugete care pot constrânge sau pot deruta, fiind prea permisive. Respectarea unui buget impus pentru a găti pe gustul unui juriu de specialiști cu pretenții se va dovedi o probă dificilă pentru echipe.

chef-dumitrescu-mai-arunca-in-joc-o-amuleta-in-aceasta-searaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

În afara oricărui buget și cu adevărat neprețuite în bucătăria show-ului sunt, însă, amuletele. Iar în această seară, se vor arunca două în joc! Florin Dumitrescu și Sorin Bontea se vor duela, fiecare folosind câte un avantaj important din arsenalul său. Se anunță, așadar, o nouă seară palpitantă în bucătăria show-ului culinar. Despre ce amulete este vorba și cui îi va reveni, de această dată, victoria telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite din această seară, de la 20:30.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te