Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Noth revine după scandalul tulburător în care a fost implicat. „A fost ovaționat în picioare”

Chris Noth revine după scandalul tulburător în care a fost implicat. „A fost ovaționat în picioare”

de Andra Stana,

Chris Noth a revenit sâmbătă pe scenă, după ce s-a confruntat cu acuzații de agresiune sexuală la începutul acestui an. Dar de data aceasta, a fost în afara Broadway-ului.

Noth a produs, regizat și a jucat într-o lectură de o seară a piesei „Rhinoceros” de Eugene Ionesco la Saint James Place din Great Barrington, Massachusetts, scrie pagesix.com.

„A fost bine primit. A fost ovaționat în picioare la sfârșit”, a declarat o sursă.

Noth a distribuit talente locale pentru producția sold-out și a lucrat cu producătorul Elizabeth Aspenlieder.

Apariția pe scenă a lui Noth reprezintă un fel de revenire pentru actor. Este pentru prima dată când fostul star din „Law & Order” a jucat pe scenă de când personajul său Mr. Big a fost ucis în rebootul „Sex and the City”, serialul „And Just Like That”. Mai mult, Chris Noth a fost înlăturat din finalul serialului de la HBO Max.

„Am vrut să fac asta de ani de zile și eram aproape de a o produce la Chichester Festival Theatre din Anglia. Apoi a apărut COVID și oamenii nu prea au vrut să îl vadă pe [dramaturgul avangardist] lonesco”, a spus el.

Anul trecut, Noth a fost concediat, iar personajul său a fost eliminat din serialul CBS „The Equalizer”, după ce două femei l-au acuzat de agresiune sexuală. Noth a negat cu vehemență acuzațiile de agresiune sexuală.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton