Homepage  / Știri / Televiziune

Cine se alătură juriului iUmor 2022, în ediția de pe 27 martie. „Nu voi juriza dur”

Cine se alătură juriului iUmor 2022, în ediția de pe 27 martie. „Nu voi juriza dur”
3

de Andra Stana,

O celebră actriță se alătură Deliei, lui Cheloo și a lui Mihai Bendeac în jurizarea celei de-a șaptea ediții a sezonului 12 iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cine este al patrulea jurat-surpriză iUmor în ediția de pe 27 martie 2022

Carmen Tănase continuă șirul juraților-surpriză ai celui de-al doisprezecelea sezon iUmor. În această duminică, de la 20.00, actrița va analiza alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo numerele concurenților de pe scena umorului.

Continuă căutarea celui mai amuzant concurent iUmor al anului 2022. Pentru o jurizare mai aprigă, Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo li se va alătura în această ediție Carmen Tănase. Actrița revine în platoul iUmor, dar de această dată în postura de jurat.

Mihai Bendeac, Delia, Carmen Tanase, ChelooIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Carmen Tănase, despre participarea la iUmor 2022: „Vreau să mă simt bine”

„Acum am ocazia să îmi îndeplinesc una dintre dorințele profesionale: să fac parte dintr-un juriu. Vreau să mă simt bine. Și mi-ar plăcea să văd numere cât mai haioase, care să mă facă să râd natural. Nu voi juriza dur, pentru că în general am o abordare prietenoasă. Și consider că munca din spatele numărului merită punctată.

Orice om care urcă pe scena iUmor face un efort să aibă un număr cât mai bun, iar asta va reprezenta deja un punct la nota finală”, a spus cea de-a patra jurată iUmor din această duminică.

Surprizele de care va avea parte noua membră a juriului, numerele prezente pe scenă, dar și botezul roastului pot fi urmărite în cea mai nouă ediție iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te