Homepage  / Televiziune

Cine sunt cei 10 concurenți de la Love Island România. Show-ul prezentat de Alina Ceușan la Pro TV se pregătește de lansare

Cine sunt cei 10 concurenți de la Love Island România. Show-ul prezentat de Alina Ceușan la Pro TV se pregătește de lansare
14

de Andra Stana,

Sub privirile unei țări întregi, într-un show unic, ei sunt cei 10 tineri gata să pornească într-o călătorie uluitoare, pe drumul spre dragostea adevărată. Cine cu cine se va cupla și cine se întoarce acasă cu premiul de 50.000 de euro de la „Love Island România”? Descoperim împreună din 1 octombrie, pe VOYO, și din 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

Concurenții primului sezon Love Island România

Love Island România, cel mai nou show de la Pro TV, este gata să înceapă. 5 fete și 5 băieți vor intra în ce mai fierbinte aventură a vieții lor.

alina ceusanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii, este gata să-i ducă pe cei 10 concurenți într-o vilă de lux, în Tenerife, unde o să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a-și găsi jumătatea.  

Cine este Ada Ileana, concurentă Love Island România

Ada Ileana are 26 de ani, este profesoară de limba engleză și câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022. Spune că de trei ani este singură pentru că n-a găsit pe nimeni potrivit pentru ea, însă nu și-a pierdut speranța: ”Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”.

Cine este Alexandra Balea, concurentă Love Island România

Studentă în anul III, la Medicină, Alexandra Balea (23 de ani), a venit în cel mai fierbinte reality show al momentului cu ochi de înger și inimă de război, dar cu sufletul deschis să-și găsească jumătatea: ”Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas!”. Celui care-i va fura inima i-a transmis: ”Dacă ai călcat greșit, nu te uit!”

Cine este Gabriela Ilișiu, concurentă Love Island România

Gabriela Ilișiu este cântăreață, are 23 de ani, recunoaște că nu are nevoie de mult timp pentru a-i fi furată inima, dar nu face niciodată primul pas: ”Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!”. În ultimii 2 ani a preferat să fie singură, însă visează la o familie mare și frumoasă pe care să o întemeieze alături de jumătatea ei.

Cine este Josephinka Smolena, concurentă Love Island România

Curajoasă și pozitivă, Josephinka Smolena (21 de ani) este însoțitor de zbor și îi place să-și exprime emoțiile prin muzică și dans. ”Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!”, ne-a mărturisit aceasta.

Cine este Mădălina Rancea, concurentă Love Island România

Mădălina Rancea (26 de ani) este consultant de vânzări și a venit în Love Island pentru a găsi un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. ”Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!”, ne-a spus tânăra.

Cine este Adrian Butușină, concurent Love Island România

Adrian Butușină, 29 de ani, spune despre el că atunci când este singur, flirtează cu mai multe femei în același timp, însă când este într-o relație, devine cel mai romantic bărbat din lume. E antrenor personal, duce o viață echilibrată și e hotărât să schimbe felul în care vede relațiile: ”Îmi place să fiu singur… cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum”.

Cine este Denis Iuga, concurent Love Island România

Denis Iuga are 21 de ani și este răsfățatul rețelelor sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de urmăritori. ”Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, spune acesta.

Cine este Andrei Bordeianu, concurent Love Island România

Meseria lui este să arate bine! Andrei Bordeianu are 23 de ani și este antrenor personal. Pentru el, femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică… la fel ca el. ”Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!

Cine este Eduard Caba, concurent Love Island România

Eduard Caba (24 de ani, model) spune despre el ca are aspect, corp și creier, așa că poate convinge orice fată că el este un bărbat ideal, chiar dacă între ei nu există o conexiune puternică. Întotdeauna a fost partenerul perfect, însă acum vrea altceva și crede că are mult mai mult de arătat: ”Sunt gata să încerc iarăși ceva de durată!”

Cine este Valentin Popescu, concurent Love Island România

Valentin Popescu (27 de ani) este creator de conținut și își etalează farmecul pe YouTube, îi plac blondele, iar jumătatea perfectă trebuie să fie în mod clar mai scundă decât el. ”Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentine’s Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație… pe viață!”, recunoaște acesta.

Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna ușor, iar provocările pe care le vor întâlni cei 10 concurenți, în fiecare zi, vor duce la răsturnări de situație. Love Island România începe din 1 octombrie, pe VOYO, și din 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

Sursa foto: Pro TV

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te