Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila luxoasă în care s-a mutat Liviu Vârciu. Locuința are propriul buncăr: „Dacă vine bomba atomică…”

Cum arată vila luxoasă în care s-a mutat Liviu Vârciu. Locuința are propriul buncăr: „Dacă vine bomba atomică...”
14

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu trăiește într-o vilă de lux în zona Băneasa cu partenera sa, Anda Călin, și cei doi copii ai lor. Casa mult visată a fost construită cu sprijinul financiar al coregrafului Nea Mărin, care i-a acordat un împrumut considerabil pentru ca Liviu Vârciu să poată ducă la final construcția locuinței impunătoare. Iată cum arată casa în care trăiește Liviu.

Vila lui Liviu Vârciu are propriul buncăr

Vila în care locuiește Liviu Vârciu poate fi considerată una atipică. Artistul a dezvăluit că aceasta dispune de un buncăr solid, care poate fi de ajutor în cazul unei catastrofe. „La subsol e buncăr: am beton de 350, fier de 25… Am băgat să fie… Dacă vine bomba atomică, buncărul meu ţine”, spunea artistul la scurt timp după ce începuse construcția vilei.

liviu-varciu-s-a-trezit-cu-fata-umflata-in-vacanta-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Artistul a fost principalul responsabil de supervizarea construcției casei sale, fiind prezent constant pe șantier. Construcția are o formă pătrată și aduce un aer de modernitate, fiind amenajată cu tot felul de jocuri de lumini și canapele albe. De asemenea, locuința dispune de un mic cinema, conform informațiilor de pe a1.ro.

„Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a subliniat Liviu, conform Antena Stars, citată de Libertatea.

În clipurile pe care le distribuie pe pagina personală de Instagram, Liviu Vârciu nu ezită să arate fanilor imagini din casa. Lucrarea a fost una complicată, iar construcția casei a fost mai complicată decât a prevăzut Liviu inițial. Artistul a avut nevoie de ajutor financiar pentru a termina lucrările, așadar a apelat la bunul său prieten, coregraful Nea Mărin, de la care ar fi împrumutat aproximativ 50.000 de euro.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, povestea Liviu, conform Antena Stars.

casa-varciu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

Liviu Vârciu investește sume impresionante în mașinile scumpe

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt un cuplu de aproape 8 ani și au împreună doi copii. Este cunoscut faptul că Liviu Vârciu are o pasiune costisitoare, care nu este pe placul iubitei sale, Anda Călin. Cu toate acestea, se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere, chiar dacă Liviu trebuie să facă un sacrificiu semnificativ.

Cu un ton amuzant, Liviu Vârciu recunoaște că iubita sa este deranjată de pasiunea sa pentru mașini, dar a găsit o modalitate de a o îmbuna.

„Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță”, spunea Liviu Vârciu, pe contul personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram Liviu Vârciu

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton