Homepage  / Televiziune

Cum au reușit WRS și Emilian să uimească pe toată lumea, la Te cunosc de undeva 2023. „Fraților, e aproape imposibil de făcut”

Cum au reușit WRS și Emilian să uimească pe toată lumea, la Te cunosc de undeva 2023. „Fraților, e aproape imposibil de făcut”
5

de Roxana Mirea,

WRS și Emilian vor avea un moment spectaculos pe scena Te cunosc de undeva! 2023 în cadrul galei cu numărul 11 din acest sezon, difuzată sâmbătă 10 iunie. Jurații emisiunii, „rivalii“ celor doi concurenți și spectatorii aflați în platoul de filmare au fost cuceriți de performance-ul lor, pe care l-au privit aproape fără să clipească.

WRS și Emilian, moment spectaculos la Te cunosc de undeva, 10 iunie 2023

Celebra ruletă a transforming show-ului a ales pentru WRS și Emilian hitul „Bones“, lansat în urmă cu mai bine de un an de trupa Imagine Dragons. Astfel, cei doi au devenit preț de câteva ore bune Dan Reynolds, vocalistul formației pop rock. Melodia a apărut mai întâi pe teaser-ul de lansare a celui de-al treilea sezon al serialului „The Boys“, iar pentru WRS și Emilian nu era necunoscută. „O piesă pe care o știau, bineînțeles. Mă uimesc de fiecare dată cum, de la prima repetiție, ei cântă ca și la ultima repetiție, știi?!? Știu exact, aranjăm tot ce trebuie la începutul repetiției și, pe urmă, până la finalul repetiției când dau de două ori: „Hai să repetăm pe negativ” – e ca acolo“, a declarat Crina Mardare la antrenamentele Te cunosc de undeva!.

WRS și Emilian i-au uimit din nou și pe cei cinci jurați ai emisiunii de la Antena 1 cu fiecare detaliu pe care l-au pus în scenă și, desigur, cu interpretarea. „Eu știam că talentul vostru este în suflet și simțiți ritmul în oase… și noi simțim talentul pe care voi ni-l oferiți prin toată ființa noastră, pentru că sunteți generoși, vă faceți treaba și pentru că publicul de acasă se bucură“, a mărturisit Ozana Barabancea, iar Mihai Petre a adăugat: „Mi se pare special și mi se pare un trademark, o caracteristică foarte importantă a cuplului vostru: faptul că reușiți să faceți detalii, mișcare și să sune ca pe CD! Deci, asta mi se pare incredibil și nu pot să nu apreciez acest efort care presupune o pregătire anterioară de ani de zile“.

tcdu_gala11_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„A fost un moment la care nici nu am clipit”

Laudele au venit și de la Aurelian Temișan, Cristi Iacob, dar și de la prezentatorii transforming show-ului. „A fost un moment la care nici nu am clipit, foarte mișto!“, a exclamat Pepe și Cristi Iacob a punctat câteva aspect esențiale: „Voi nu puteți decât să fiți savurați (…). Eu, cel puțin, nu am cum să încerc să vă găsesc cusururi, pentru că voi deveniți din ce în ce mai buni, nu știu cum. Reușiți să ne aduceți o chestie care este aproape imposibil de făcut… Fraților, e aproape imposibil de făcut, dar voi demonstrați că se poate! (…). La actorie sunteți… uneori cred că trebuie să iau și lecții de la voi, vorbesc foarte serios“.

Andreea Bălan le-a lansat o întrebare: „Mie mi se pare că e o presiune foarte mare pe voi, pentru că deja sunteți la un anumit nivel. Și noi, când auzim că urmează să intrați în scenă, suntem siguri: „Ah, păi ei or să facă bine, n-au cum altfel”. Și este destul de dificil să vă autodepășiți și de fiecare dată să faceți și mai bine, și mai bine… Am dreptate, există această presiune?”.

Reacțiile pe care WRS și Emilian le-au avut, momentele celor opt echipe Te cunosc de undeva! și care sunt melodiile pe care vor trebui să le pregătească pentru finala sezonului 19, telespectatorii pot afla în cursul serii de mâine, începând cu ora 20.00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te