Homepage  / Știri / Televiziune

Dan Bittman vine la „Next Star”, să le facă o surpriză unor mici rockeri

Dan Bittman vine la „Next Star”, să le facă o surpriză unor mici rockeri

de Redactia Tvmania

Dan Bittman vine sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, la „Next Star”, să le facă o surpriză unor mici concurenți, mari iubitori de muzică rock. Cei doi concurenți, Dani (7 ani) și Sebi (6 ani), vor urca pe scena show-ului prezentat de Dan Negru să interpreteze în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa o piesă din repertoriul formației Holograf.

 

Dani spune că e născut să fie un rock-star și că acasă ascultă în primul rând Holograf, Iris, Whitesnake, Aerosmith, Led Zeppelin, iar Sebi că rock-ul îi dă forță. Ei vor avea o mare surpriză sâmbătă, în prima ediție a noului sezon “Next Star” când pe scenă, alături de ei, își va face apariția însuși Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Acesta a acceptat cu mare bucurie invitația de a veni în show imediat ce a văzut filmulețul cu cei doi cântând, făcut la casting, pe care i l-a trimis producătorul show-ului, Dana Mladin.

 

Cum reacționează copiii atunci când îl văd pe Dan Bittman lângă ei, pe scenă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, în prima ediție a celui de-al nouălea sezon “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te