Homepage  / Vedete străine

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt s-ar putea oficializa după 8 ani de la despărțire. Cine a renunțat la pretenții

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt s-ar putea oficializa după 8 ani de la despărțire. Cine a renunțat la pretenții
17

de Cătălina Matei,

După mai multe înfățișări în instanță și o mulțime de declarații unul împotriva celuilalt,  Angelina Jolie și Brad Pitt par a fi ajuns la un consens în ce privește divorțul. Astfel, după 8 ani de conflict, cei doi vor fi despărțiți și în acte.

În 2016, unul ditre cele mai populare cuplu de la Hollywood se destrăma, iar articolele de scandal au început să apară într-un număr covârșitor. Tot atunci, Brad Pitt și Angelina Jolie au început să se dea în judecată reciproc pentru custodia copiilor sau pentru dreptul asupra unor proprietăți.

Au trecut 8 ani d eatunci și, acum, se pare că „războiul” a ajuns la final. Cel puțin așa a declarat o sursă pentru DailyMail. Se pare că actorul în vârstă de 60 de ani ar fi făcut un pas important în acest sens: a renunțat  la cererea de a avea custodia comună a celor șase copii ai lor.

Până în prezent, Brad Pitt și-a dorit până acum 50-50 în ceea ce privește aranjamentele de custodie pentru copii, acum, nu ar mai ține cu dinții de această măsură. Prin urmare, Angelina Jolie va avea custodia fizică a minorilor, iar el va avea dreptul de a-i vizita.

Numai Shiloh (17 ani) și gemenii Know și Vivienne (15 ani), singurii copii biologici ai Angelinei și ai lui Brad Pitt, n-au ajuns la vârsta majoratului. Shiloh va împlini 18 ani în luna mai.

Brad Pitt, acuzații dure din partea fiului său, PaxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Brad Pitt, respins de copiii adoptivi

De când Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016, copiii mai mari, Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani) și Zahara (19 ani), n-au avut o relație prea bună cu tatăl lor adoptiv. Acum, toți trei sunt adulți, prin urmare  nu mai sunt luați în calcul la aranjamentele privind custodia.

Totodată, Zahara a început să se prezinte ca Zahara Jolie, renunțând la numele de familie al tatălui ei adoptiv. Și Maddox și Pax au renunțat la numele Pitt, în contexte informale.

De altfel, despre Maddox se spune că nu a mai vorbit cu tatăl său de la incidentul din 2016, de la bordul unui avion privat în care era toată familia, incident care a dus la sfârșitul mariajului dintre Brad și Angelina. „Nu-l mai privește pe Brad ca pe tatăl lui”, a transmis o sursă citată de Daily Mail.

În urmă cu câteva luni,  a ieșit la iveală și un mesaj postat pe contul privat de Instagram al lui Pax, în care, de Ziua Tatălui din 2020, adolescentul  lansa o tiradă de cuvinte grele împotriva starului de la Hollywood. Pax nu se ferea să-l acuze că a distrus familia, că i-a terorizat pe el și pe frații mai mici și l-a descris drept „un nenorocit de clasă mondială”.

Château Miraval, una dintre proprietățile disputate de Brad Pitt și Angelina Jolie

Anul trecut, Brad Pitt spune că Angelina Jolie a plănuit „în secret” să vândă partea ei din proprietatea lor franceză, Château Miraval, pentru a se răzbuna pe el în timpul luptei lor acerbe pentru custodie.

Potrivit unor documente legale obținute de Page Six anul trecut, starul din „Bullet Train” susține că el și Jolie au convenit să nu-și vândă niciodată partea lor din proprietatea de 30 de milioane de dolari – pe care au cumpărat-o în 2008 – fără aprobarea celuilalt.

Brad Pitt, acuzații dure din partea fiului său, PaxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17

Cu toate acestea, când au început divorțul, Angelina Jolie a decis că vrea să renunțe și a început să negocieze ieșirea din afacere. În vara anului 2021, actorul a aflat prin intermediul unui comunicat de presă că actrița din „Maleficent” și-a vândut participația de 50% unui „oligarh rus”, pe care Pitt îl refuzase anterior.

Brad Pitt a susținut atunci că fosta sa soție este „răzbunătoare” și a „colaborat în secret” cu Yuri Shefler pentru a se asigura că va fi „ținut în întuneric”.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton