Homepage  / Seriale turceşti

Ultimul episod din „Fiica ambasadorului”. Cum se încheie fascinanta poveste de dragoste dintre Mavi și Sancar 

Ultimul episod din „Fiica ambasadorului”. Cum se încheie fascinanta poveste de dragoste dintre Mavi și Sancar 
12

de Andra Stana,

Fiica ambasadorului” este serialul turcesc difuzat de Kanal D în serile de luni și marți, de la ora 20.00. Fascinanta poveste de dragoste i-a avut inițial în distribuție pe Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin. Apoi, protagonistă a devenit Tuba Büyüküstün.

“Fiica ambasadorului” ne introduce în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Difuzat inițial de luni până vineri de Kanal D, serialul turcesc a rămas în grila postului doar lunea și marțea. Modificarea, pricinuită de introducerea în program a noilor episoade din „Mă numesc Zuleyha”.

Vă reamintim că Tuba Büyüküstün i-a luat locul lui Neslihan Atagül în serialul „Fiica ambasadorului”. Schimbarea s-a produs în episodul 37 al serialului de la Kanal D, difuzat luni, 28 martie 2022.

În „Fiica ambasadorului”, Tuba Büyüküstün are rolul Mavi. Iată ce se întâmplă în episodul de marți, 17 mai 2022, din „Fiica ambasadorului”.

Ce se întâmplă în episodul de marți, 17 mai 2022. Rezumat „Fiica ambasadorului”

Marți, 17 mai 2022, Kanal D difuzează ultimul episod din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Iată ce se întâmplă în episodul 52 din serialul turcesc cu Tuba Büyüküstün.

„Fiica-ambasadorului-17-mai-2022.-In-ultimul-episod-Mavi-incearca-sa-scape-de-psihopatul-de-pe-urmele-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

 Serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D, ajunge în această seară la final. Fascinanta poveste de dragoste dintre Mavi (Tuba Büyüküstün) și Sancar (Engin Akyürek) are deznodământul în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.  Fanii îndrăgitei producții turcești au trăit, alături de eroii preferați, momente emoționante, unice, din lumea plină de provocări și emoție a celor doi îndrăgostiti, Sancar și Mavi, dar și alături de micuța Melek (Beren Gençalp).

Astăzi, de la ora 20:00, în ultimul episod din serialul “Fiica ambasadorului”, telespectatorii vor fi martorii unor momente unice, care vor trezi emoții puternice milioanelor de fani ai producției.

Mavi și Melek trec prin momente de groază, provocate de răutatea lui Sedat, fostul soț al femeii, care a dezvoltat o obsesie pentru aceasta. Coșmarul urmează a se sfârși odată cu apariția lui Guven Celebi, bunicul fetiței, cel care până odinioară a fost partenerul de afaceri al lui Sedat. 

Fiica-ambasadorului__Kanal-DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

În mod nesperat, pentru familia Efeoglu urmează o perioada incredibilă. Sancar, Melek și Mavi experimentează clipe pe care nu și le-au imaginat. Emoții puternice trăiește și cuplul Elvan-Yahia, care se bucură de reîntregirea familiei, iar Guven Celebi va reuși să surprindă pe toată lumea cu acțiunile sale.

Nu ratați, în această seară, ultimul episod din serialul “Fiica ambasadorului”, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, fanii serialului “Mă numesc Zuleyha” își vor putea urmări producția preferată cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa Foto: Instagram

Te-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te